Η Τάμτα τραγουδά live το With Love 15 χρόνια μετά!

15 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το 2007 και από την συμμετοχή της Τάμτα στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision του 2007. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OpenΈνα Τραγούδι Ακόμη και ερμήνευσε ζωντανά το τραγούδι που μπορεί να μην εκπροσώπησε τελικά την χώρα μας στο διαγωνισμό, παραμένει όμως ιδιαίτερα αγαπημένο!

Δείτε την live ερμηνεία του With Love από την Τάμτα:

Σας θυμίζουμε πως η Τάμτα αποτελεί μία εκ των προτάσεών μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για τις προτάσεις των καλλιτεχνών για την Eurovision 2023. Ποιος ξέρει ίσως κάποιος εξ αυτών να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Από εκείνη την εποχή θεωρούσα ότι το τραγούδι δεν θα είχε κάποια τύχη στον διαγωνισμό ευελπιστώ να συνεχίσουμε ως χώρα στην ανάδειξη νέων προσώπων να φύγουμε από μπαλάντες και mid tempo τραγούδια και να παρουσιάσουμε ένα δυναμικό ρυθμικο τραγούδι .

    Απάντηση
    • Nasos
      Nasos says:

      Τίνα παρακολουθώ καιρό τα σχόλια σου και απλά τώρα είπα να σχολιάσω γιατί νομιζω πως αναιρείσαι. Από τη μια αποθεωνεις τον GJN και απο την άλλη λες οπου υπάρχει καποιος καλλιτέχνης που δεν υπηρετεί το εθνικ ή το χορευτικο τραγουδι πως θελεις του χρονου κατι ρυθμικο. Μα πως θα ειναι ρυθμικο αν πάει ο αγαπημένος σου GJN; Μηπως δεν ειναι το ζητημα σου το ρυθμικο, αλλα οτι θελεις οποιοδηποτε αλλο πλην του GJN;
      Επισης κάτι ακόμη που δεν αφορά μονο εσενα. Πέρσι μετά το διαγωνισμό ειδα πως όλοι όσοι υποστηριζαν ρυθμικα κλπ σταματησαν να σχολιάσουν, φοβηθηκαν απο την πανωλεθρια των dance κομματιων (El Diablo, Mata Hari κα). Φετος με πρόφαση την επιτυχια του Slomo και λιγοτερο της Μολδαβιας ξεθάρρεψαν πάλι. Το θεωρω ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ η ΕΡΤ να διαγραψει ολη την προσπαθεια που κανει τα 2 τελευταια χρονια προκειμενου να αποκτησει και την υποστηριξη των επιτροπων για να στειλει ενα εθνικ dance κομματι που θα εχει την τυχη της Αλβανιας ή της Κυπρου. Οποιος πιστευει πως πλην της Φουρειρα μπορει καποιος καλλιτεχνης μας να παρουσιασει αυτο που παρουσιασε η Σανελ νομιζω δεν ξερει που πανε τα 4. Μαλιστα η Φουρειρα δεν νομιζω πως το εκανε εξισου καλα οπως η Σανελ. Επειδη καταλαβαινω πως και τα παιδια στο σαιτ ειναι στην ιδια λογικη είμαι σιγουρος πως η ΕΡΤ θα ακολουθησει για 3η συνεχομενη χρονια το σωστο κ ασ αφηστε τις Ρονέλες και τις Ανδρομάχες να χτυπιουνται εθνικ στον ημιτελικο!

      Απάντηση
      • tina
        tina says:

        Καταρχάς λες ότι παρακολουθείς τα σχόλιά μου, όχι όμως αρκετά για να δεις, ότι προτιμώ τα ρυθμικά κομμάτια, & είμαι επιφυλακτική με τις μπαλάντες, καθώς αν είχες παρατηρήσει, κάποια σχόλιά μου, θα είχες δει ότι ανέφερα το εξής: ότι ελάχιστες μπαλάντες που στείλαμε τα τελευταία χρόνια είχαν καλές κριτικές αλλά χαμηλή βαθμολογία.
        Ετσι όταν στάλθηκε το Last Dance, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι την επόμενη χρονιά, θα πάμε με μπαλάντα ή mid tempo τραγούδι.
        Οταν άρχισαν να προτείνονται καλλιτέχνες και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Good Job Nikkie,θεωρησα ότι ήταν μια ευκαιρία, να στείλουμε άντρα με μια πολύ καλή φωνή, & ένα τραγούδι αντίστοιχο του January 8th,οταν επιλέγη η Amanda απογοητεύτηκα.
        Όταν βγήκε το υποψήφιο τραγούδι του στην δημοσιότητα, έγραψα ότι δεν θα είχε τύχη στον διαγωνισμό, καθώς ήταν μονότονο ως ήχος.
        Φέτος πιστεύω ότι πρέπει να επιστρέψουμε με ένα δυναμικό κομμάτι.

        Απάντηση
    • Nancy
      Nancy says:

      Tina συμφωνω μαζι σου στην αναδειξη νεων προσωπων οσο για το τραγουδι θα μου αρεσε κατι που να εμπεριεχει στοιχεια της μουσικης μας κουλτουρας.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η παρουσία της Τάμτα στο ” ένα τραγούδι ακόμα” νομίζω μας επιβεβαίωσε πόσο πολύ ταιριάζουν τα πιο mid tempo pop κομμάτια (ή και οι μπαλάντες) στη φωνή της. Τα (over) dance σαν το Replay απλά δεν…
    ΥΓ: Κατά τη γνώμη μου το “with love” το 2007 (και με βάση ότι μιλάμε για το 2007) ήταν το καλύτερο τραγούδι στην εθνική επιλογή με το χειρότερο όμως staging. Ίσως το ότι η Τάμτα ακόμα ήταν κάπως ανερχόμενη και ότι δεν πλαισιώθηκε από τη σωστή ομάδα να της κόστισαν την εκπροσώπηση.

    Απάντηση
  3. EscTony
    EscTony says:

    Η Τάμτα μπορεί να είναι μια έμπειρη πλέον τραγουδίστρια πλην όμως στερείται νεύρου και δυναμικής. Το απέδειξε με την μέτρια εμφάνιση της στην Eurovision κι ακόμα κι εδώ που λογικά θα μπορούσε να ερμηνεύσει το δικό της τραγούδι περισσότερο ψυχωμένα και ανεβαστικά.
    Πραγματικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος με την προοπτική της Τάμτα να μας εκπροσωπήσει του χρόνου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *