Ισπανία: Εκτός MAD VMA 2022 η Chanel | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όνειρο ήταν και πέρασε, αφού η Chanel μετά από τις συζητήσεις που έκανε με την ομάδα παραγωγής των MAD VMA 2022, αποφάσισε να μην έρθει στην Αθήνα για το ετήσιο μουσικό event.

Το προηγούμενο διάστημα έντονη ήταν η φημολογία, που αναπαράχθηκε και στα μίντια, πως η τρίτη της φετινής Eurovision – Chanel, θα συμμετείχε σε ένα εκρηκτικό ντουέτο στα MAD VMA 2022 με την Ελένη Φουρέιρα. Τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Chanel αποφάσισε να μην δώσει το παρών στα μουσικά βραβεία. Αυτό σημαίνει πως οι θεατές που θα βρεθούν στην απονομή των βραβείων την Τετάρτη 22 Ιουνίου, δεν θα έχουν την χαρά να απολαύσουν το εκρηκτικό ντουέτο, που είμαστε σίγουροι πως οι περισσότεροι επιθυμούσαν να δούνε στην σκηνή. Μην ξεχνάμε πως η Chanel έλαβε το μοναδικό 12αρι της στο televoting από το ελληνικό κοινό και η παρουσία της στα MAD VMA ήταν κάτι που ανέμεναν πάρα πολλοί!

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις και αν τελικά θα δούμε στην σκηνή των MAD VMA 2022 κάποιον από τους φετινούς eurostars!

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη! Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

10 ΣΧΟΛΙΑ
    • Ιωανάθαν
      Ιωανάθαν says:

      Εγκρίνω κι επαυξάνω. Το κοινό μας πρέπει να εκπαιδευτεί στην καλή μουσική. Ας δούμε την Αμάντα που θα ξεσηκώσει τα πλήθη όπως ξεσήκωσε και την Ευρώπη! Επιβάλλεται!

      Απάντηση
  1. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Δεν τα βρήκαν οι ντίβες. Ποια να έκανε πίσω άραγε; Ποια θα εκτίθετο αν βρισκόταν στην ίδια σκηνή με την αεικίνητη άλλη;

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Η eurovision κάποιες φορές είναι στρατηγική η Ισπανία είχα πει σε κάποια άλλη στιγμή είναι μια χώρα όπου ότι και να στείλουμε δεν μας δίνει σχεδόν καθόλου βαθμούς αν ανατρέξει κάποιος στα προηγούμενα έτη μπορεί να το δει οι Ιταλοί προς τιμήν τους είδαν την ποιότητα του τραγουδιού που στείλαμε δίνοντας 10 βαθμούς και ξεχωρίζοντας το από τις πολλές μπαλάντες που είχαμε φέτος η Ισπανία μας έδωσε 2 βαθμούς όσο για την τραγουδίστρια της Ισπανίας ο καθένας κρίνεται από τη συμπεριφορά του .

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Κρίμα, γιατί αυτό θα ήταν από τα εκρηκτικά ντουέτα εβερ στην ιστορία του θεσμού. Προφανώς τον λόγο της ακύρωσης δεν θα τον μάθουμε ποτέ, να φανταστώ δεν τα βρήκαν με τη δισκογραφική της Σανέλ στο οικονομικό?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *