Με την συνδρομή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στην σκηνή της Eurovision η Αμάντα!

Δεν είναι κρυφό πως ανέκαθεν μας αρέσαν οι συμμετοχές της Dream Team στον διαγωνισμό. Γνωρίζουμε πως είναι άψογοι επαγγελματίες με εμπειρία και αποτελεσματικότητα σε όσα συνήθως παρουσιάζουν.

Κάτι που ίσως θα προκαλούσε στους περισσότερους όμως εντύπωση, είναι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, μετά την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής.

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος πέραν από την συνδρομή του στην παραγωγή του κομματιού, δεν συμμετέχει φέτος με κανέναν άλλον ρόλο στην ελληνική συμμετοχή. Ναι, όπως αποκάλυψε η Αμάντα σε συνέντευξή της ήταν αυτός που την παρακίνησε το καλοκαίρι να στείλει τραγούδι στην ΕΡΤ, αλλά δεν υπογράφει ούτε τους στίχους, ούτε τη σύνθεση του Die Together. Ακόμα και στην παραγωγή που συμμετείχε εθελοντικά, δεν θέλησε να βάλει το όνομά του στα credits.

Δεν είναι παράλογο που βρίσκεται στο Τορίνο. Εκεί εξάλλου είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Ηλίας Κοκοτός, αμφότεροι φίλοι του, με τους οποίους συμμετέχουν πάντοτε μαζί στον διαγωνισμό της Eurovision. Αυτό που θα προξενούσε εντύπωση, σε κάποιον ίσως που δεν θα τον γνώριζε, είναι πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος με όλη την ιστορία που έχει τόσο στον διαγωνισμό, όσο και στα μουσικά πράγματα γενικότερα, ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή στην Ιταλία προκειμένου να φροντίσει το ηχητικό αποτέλεσμα της Αμάντας.

Είναι σίγουρα κάτι που δεν θα το έπρατταν πολλοί στην θέση του, αυτός όμως είναι εκεί, μαζί με τους συνεργάτες-φίλους του, για να στηρίξει και φέτος την χώρα μας σε κάτι εξίσου σημαντικό, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι. Ήταν κάτι για το οποίο φρόντιζε και στις συμμετοχές τις οποίες υπέγραφε ως συνθέτης. Η φετινή του όμως παρουσία στο Τορίνο με βάση τα παραπάνω είναι πιο ξεχωριστή και έχει για αυτό τον σκοπό ιδιαίτερη σημασία.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Αυτό δείχνει ότι έχει μεράκι για τη δουλειά που έχει επιλέξει (και κατ’ εμε την κάνει εξαιρετικά), αλλά δείχνει επίσης και ότι η Dream Team είναι μια γροθιά!

    Εννοείται πως συμφωνώ ότι είναι πιο ξεχωριστή η φετινή παρουσία του στον διαγωνισμό!

    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Μεγάλο του μπράβο για την αγάπη του για τις ελληνικές συμμετοχές. Όταν ο Κοντοπουλος αστοχεί μπαίνουν όλλοι και τον τρώνε με τα σχόλια αλλα όταν βοηθάει και αν λέω αν βοηθήσει και μας φέρει ακόμη μια επιτυχία κανεις δε θα πει ενα μπράβο.. Και πάλι μπράβο Γιάννη που δίνεται χώρο σε αυτούς που δουλεύουν για την συμμετοχή μας και ας μην φαίνονται η’ να θέλουν να φανούν..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *