Οι πανηγυρισμοί της ελληνικής αποστολής μετά την όγδοη θέση! (Video)

Ένα πολύ όμορφο βίντεο με τους πανηγυρισμούς της ελληνικής αποστολής αμέσως μετά το τέλος του διαγωνισμού και την επιστροφή της Αμάντας στα παρασκήνια, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Κοκοτός, που ήταν και ο project manager όλου του εγχειρήματος.

Στο βίντεο βλέπουμε την Αμάντα με την ελληνική σημαία περιχαρής και ολόκληρη την αποστολή μας, την Δώρα Χειράκη, την Σοφία Δρανίδου, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Ηλία Κοκοτό και φυσικά τον Δημήτρη Κοντόπουλου να την χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν για την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της χώρας μας.

We did it!

Τα καταφέραμε! Είναι η λεζάντα που ακολουθεί το βίντεο! Μια τεράστια πραγματικά επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια επιτυχία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο πέρσι, όπως πολλοί κακεντρεχείς επί μία ολόκληρη χρονιά σημείωναν. Μια επιτυχία που ανήκει στους ανθρώπους της ΕΡΤ, αλλά και στην καλλιτεχνική μας ομάδα.

Και του χρόνου θα πούμε εμείς!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Να πω ένα μπράβο στους υπεύθυνους της αποστολής μας – γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται – που άλλαξαν το εισιτήριο επιστροφής της Αμάντα όπως τους παρακάλεσε η ίδια, χωρίς να δεχτούν να πληρώσει εκείνη την οποία επιβάρυνση….

    Έφτασα να πω μπράβο στα αυτονόητα γιατί ακόμη θυμάμαι τα νερά της Καλομοίρας στο Βελιγράδι!!!!! 🙁

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Φυσικά θα μπορούσαμε να ήμασταν στην 5η θέση αλλά δεδομένου των τόσων μπάλαντων που είχαμε φέτος θα πω ότι είναι μια καλή θέση αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι στο televoting είχαμε χλιαρά αποτελέσματα γιατί μπορεί στις βόρειες χώρες η μπαλάντα μας να ήταν για αυτούς οικείο άκουσμα αλλά όταν σκεφτοντουσαν τη χώρα μας είχαν ένα άλλο είδος μουσικής στο μυαλό τους με περισσότερη ενέργεια , ρυθμο το ίδιο πιστεύω ότι ίσχυσε και σε άλλες χώρες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *