Ολλανδία: Η χώρα προσφέρεται να συνεργαστεί στην διοργάνωση της Eurovision 2023!!

Με την νίκη της Ουκρανίας στον Μεγάλο Τελικό του προηγούμενου Σαββάτου, πολλοί αναρωτιούνται τι σημαίνει η νίκη των Kalush Orchestra για την επόμενη Eurovision. Λίγο μετά τον τελικό, η EBU εξέδωσε μια ανακοίνωση λέγοντας πως θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την Eurovision 2023 με την τηλεόραση της Ουκρανίας, UA:PBC.

Φυσικά, λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας, πρωτόγνωρες προκλήσεις θα βρεθούν στον δρόμο της διοργάνωσης ενός ασφαλούς και ελεύθερου διαγωνισμού για όλους. Στην άτυχη περίπτωση που η Ουκρανία δεν μπορέσει να διοργανώσει τον διαγωνισμό στην χώρα τους, η EBU θα αναζητήσει μια καινούργια διοργανώτρια χώρα. Το Ισπανικό κανάλι RTVE έχει ήδη δηλώσει πως θα είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν την Eurovision και να υποστηρίξουν την Ουκρανία σχετικά με την διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον Sietse Bakker, εκτελεστικό παραγωγό της Eurovision, ενώ μιλούσε στο ΕditieNL, θα ήταν λογικό η EBU  να αναζητήσει για μια πιθανή διοργανώτρια χώρα που είχε την τιμή να φιόξενήσει τον διαγωνισμό στο παρελθόν. Αφού η Ολλανδία διοργάνωσε τον διαγωνισμό στο Ρότερνταμ πέρσι, είναι σύμφωνοι στην διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου event όπως η Eurovision. Οι Ολλανδικές τηλεοράσεις ΑVROTROS και NPO σχολίασαν επίσης, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς να μιλάνε για μια πιθανή καινούργια διοργάνωση στην Ολλανδία. Αν η EBU τους πλησιάσει για να διοργανώσουν ξανά τον διαγωνισμό, θα το σκεφτουν πολύ σοβαρά μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

Πηγή: escxtra.com

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αυτό που ενώ η ebu ακόμη δεν έχει πει ακόμη τίποτα για την επόμενη διοργάνωση, βγαίνουν οι χώρες να δηλώσουν ενδιαφέρον για την διοργάνωση μου θυμίζει τα όρνεα πανω από την λεία τους πριν πεθάνει….έλεος κάπου!!!!!!

    Απάντηση
    • 12345
      12345 says:

      Γιατί, πού το βρίσκεις το παράξενο; Είναι φως φανάρι ότι φέτος δεν θα διοργανωθεί στην Ουκρανία ο διαγωνισμός. Καλύτερα οι υποψήφιες χώρες να ετοιμάζονται από τώρα για να έχουμε μια καλή διοργάνωση του χρόνο. Άκου εκεί όρνεα.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *