Ολλανδία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2023!

Η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας AVROTROS έχει ξεκινήσει την αναζήτηση της συμμετοχής της Ολλανδίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Η Ολλανδία άνοιξε σήμερα το παράθυρο υποβολών τραγουδιών για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, καθώς η Ολλανδία αναζητά την επόμενη συμμετοχή της. Η ολλανδική συμμετοχή θα επιλεγεί και πάλι εσωτερικά από μία επιτροπή, την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιεί η Ολλανδία από το 2014, η ίδια μέθοδος επιλογής που χρησιμοποίησε η ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό. Αυτό που αναζητά η AVROTROS είναι:

«Ένα τραγούδι με κατά προτίμηση σύγχρονο, αλλά σε κάθε περίπτωση με αυθεντικό ήχο. Ένα τραγούδι που μπορεί να επιβιώσει σε έναν διαγωνισμό. Από έναν Ολλανδό καλλιτέχνη που μπορεί και θέλει να παρουσιάσει ένα προσωπικό τραγούδι με έναν ξεχωριστό τρόπο, σε οποιοδήποτε είδος, και αν είναι δυνατόν μια προσωπική ιστορία».

Οι κανόνες που πρέπει να πληρούν οι υποβολές είναι:

  • Το τραγούδι είναι να είναι ξεχωριστό και ανταποκρίνεται στην παραπάνω περιγραφή
  • Μπορούν να υποβληθούν το πολύ τρία τραγούδια από κάθε ενδιαφερόμενο
  • Το τραγούδι δεν μπορεί να έχει κυκλοφορήσει εμπορικά πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2022
  • Το τραγούδι δεν μπορεί να ξεπερνά τα 3 λεπτά

Για να υποβάλετε το τραγούδι σας στη διαδικασία επιλογής των Ολλανδών, στείλτε email: songfestival@avrotros.nl. Η τελευταία ημέρα για την υποβολή τραγουδιών είναι η 31η Αυγούστου.

Η S10 εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Eurovision 2022 με το “De diepte”, το πρώτο ολλανδόφωνο τραγούδι στον διαγωνισμό από το 2010. Τερμάτισε 11η στον Μεγάλο Τελικό σημειώνοντας 171 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων 12 βαθμών από την ιταλική κριτική επιτροπή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *