Ουγγαρία: Το MTVA δεν θα μεταδώσει τo διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022!

Ο ουγγρικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός MTVA δεν θα μεταδώσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, όπως φαίνεται στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Ουγγαρία την τελευταία φορά που συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ήταν το 2019 και επέλεξε να μην μεταδώσει τον διαγωνισμό το 2021. Επίσης η χώρα δεν συμμετείχε το 2010 λόγω οικονομικών δυσκολιών, τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο μεγάλος τελικός μεταδόθηκαν στο Duna TV.

Η Ουγγαρία αποχώρησε από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision λίγο πριν από τον διαγωνισμό του 2020. Τον Νοέμβριο του 2019, η EBU αποκάλυψε τη λίστα με τις συμμετέχουσες χώρες στις οποίες δεν βρισκόταν η Ουγγαρία. Το MTVA δεν έχει δώσει δημόσια δήλωση σχετικά με το γιατί επέλεξε να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό.

Η Ουγγαρία είχε ένα από τα καλύτερα ρεκόρ πρόκρισης του διαγωνισμού έχοντας προκριθεί στον τελικό κάθε χρόνο από την επιστροφή της το 2011 έως το 2018.

Η τελευταία συμμετοχή που συμμετείχε η Ουγγαρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ήταν το 2019 με τον Joci Papai με το τραγούδι “Αz en apam” όπου κατέληξε στην δωδέκατη θέση στο ημιτελικό με 97 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *