Πορτογαλία: Θετικό στη νόσο COVID μέλος της αποστολής!

Λίγο πριν τη δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας ειδοποιηθήθκαμε από την EBU ότι ένα μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στη νόσο COVID.

Ένα μέλος της Πορτογαλικής αποστολής βγήκε θετικό στη νόσο COVID 19 κατά τον έλεγχο αντιγονικού τεστ στο PalaOlimpico του Τορίνο. Αισθάνεται καλά και δεν έχει συμπτώματα. Με βάση το πρωτόκολλο Υγείας και Ασφάλειας έχει κάνει ένα τεστ PCR, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και θα μείνει σε απομόνωση για 7 ημέρες. Θα σας ενημερώσουμε για την πρόοδο τους σύντομα. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο για τον διαγωνισμό της Eurovision 2022 η υπόλοιπη αποστολή δεν είναι υποχρεωμένη να μπει σε καραντίνα, αλλά σύμφωνα με τον Ιταλικό νόμο πρέπει να φοράνε μάσκα FFP2 συνεχώς μέσα και έξω από το στάδιο. Η Πορτογαλία θα συνεχίσει με την προγραμματισμένη πρόβα της σήμερα (Τετάρτη 4 Μαΐου).

Ευχόμαστε περαστικά και αναμένουμε τη δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *