Ρουμανία: Τους 10 βαθμούς έδιναν στο Die Together στα αποτελέσματα που ακυρώθηκαν!

Η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που θα έδινε η κριτική τους επιτροπή, αν η EBU δεν ακύρωνε την βαθμολογία τους. Σε αυτά παρατηρούμε πως η χώρα μας θα λάμβανε 10 βαθμούς, αντί των 2 βαθμών που έλαβε από τα αποτελέσματα που εν τέλει ανακοινώθηκαν από την EBU.

H Ρουμανία ήταν και αυτή μία από τις έξι χώρες των οποίων τα αποτελέσματα των κριτικών τους επιτροπών ακυρώθηκαν, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό όπως ανέφερε η EBU είχαν περίεργα αποτελέσματα.

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της κριτικής της επιτροπής για τον τελικό, έτσι όπως θα ψήφιζε, αν δεν είχαν ακυρώσει την βαθμολογία της:

Εδώ τίθεται το ζήτημα, πως ήταν περίεργα τα αποτελέσματα της Ρουμανίας, όταν πχ στον τελικό έδωσε 12 στην Μολδαβία που δεν την ψήφισε καθόλου και 10 στην Ελλάδα, η οποία της έδωσε 7. Καμία ανταλλαγή δεν προκύπτει εδώ και κακώς κατά την γνώμη μας ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα της κριτικής τους επιτροπής στον τελικό τουλάχιστον.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φέτος μιλάμε για μπαχαλο σε όλα τα επίπεδα όχι αστεια…
    Είναι η πρώτη χρονιά που χαίρομαι που τελείωσε ο διαγωνισμός για φέτος! Η ebu με γελοίες αποφάσεις τύπου ακύρωση της Ρωσίας (που σωστά έκανε σε αυτό) αλλά παράλληλα πράσινο φως για να συμμετέχει κανονικά η Ουκρανία (ενώ θα μπορούσε να ήταν τιμώμενη χώρα και μέρος των εσόδων να πήγαιναν στον ουκρανικό λαό) κατάφερε να ρεζιλεψει και να πολιτικοποιησει πιο έντονα από ποτέ το διαγωνισμό…. Κατά τα άλλα οι ψήφοι γειτνίασης/φιλίας τους πείραξαν όχι ο ορισμός της πολιτικής προπαγάνδας και πολιτικής προώθησης που συνέβη φέτος.
    Και του χρόνου με καλύτερα μυαλά….

    Απάντηση
  2. Antonis
    Antonis says:

    Αν ισχύει ότι πράγματι υπήρχε “συνεννόηση” μεταξύ των 6 χωρών, ας ακύρωναν τις ψήφους τους, χωρίς να τις αντικαταστήσουν με άλλες. Με πιο κριτήριο δηλαδή το 12αρι και 10αρι της Ρουμανίας πήγαν σε Ουκρανία και Σουηδία αντίστοιχα, ενώ η επιτροπή της Ρουμανίας τις είχε χαμηλότερα στην κατάταξη?….
    Περιμένουμε και live του eurovisionfun στο youtube να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα, τα παρατράγουδα και γενικά όλο τον διαγωνισμό, που ειδικά φέτος δίνει πολλή τροφή για σκέψη και σχολιασμό

    Απάντηση
  3. Stelee
    Stelee says:

    Όλως τυχαίως οι προσαρμοσμένες βαθμολογίες ήταν 12 στην Ουκρανία και 10 στο χαϊδεμένο της EBU!! Ντροπή να ξεφτιλιζονται έτσι. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις και αφότου ερευνηθεί το θέμα να δοθούν οι σωστοί βαθμοί!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *