Σουηδία: Θα μπορούσαμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση αν κερδίσει η Ουκρανία!

Όσοι ασχολούνται με τις στοιχηματικές εταιρείες ήδη εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουν πως, μάλλον λόγω της διεθνούς ένοπλης σύρραξης, η Ουκρανία και το συγκρότημα Kalush Orchestra φιγουράρουν ως το ακλόνιτο φαβορί για τη νίκη στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αν όμως ο πόλεμος συνεχιστεί στη χώρα θα είναι απίθανο το Κίεβο ή κάποια άλλη μεγάλη πόλη να φιλοξενήσει το διαγωνισμό του χρόνου. Για αυτό το λόγο, η Στοκχόλμη προσφέρεται να αναλάβει τη διεξαγωγή στο  Globen Avicii Arena.

Επικοινωνία του Οικονομικού Συμβουλίου της Στοκχόλμης με τον Ουκρανό πρέσβη.

Η Στοκχόλμη που είναι αδερφοποιημένη πόλη με το Κίεβο έχει ήδη προσφερθεί να αναλάβει μεγάλη αθλητικά γεγονότα που δεν μπορούν να διεξαχθούν στην Ουκρανική πρωτεύουσα.

Σε δηλώσεις της η Οικονομική Σύμβουλος του Δήμου της Στοκχόλμης Anna König Jerlmyr ανέφερε:

“Αυτός είναι ένας τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας. Είμαστε συνηθισμένοι στο να διοργανώνουμε την Eurovision με την τελευταία φορά να ήταν το 2016. Είμαστε χαρούμενοι στο να συμβάλουμε εθελοντικά”

Πηγή: Aftonbladet

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscTony
    EscTony says:

    Και πολύ άργησε η Σουηδία να εκφράσει την “συμπαράσταση” της!
    Δεν θα ήταν όμως δικαιότερο να αποφασιστεί, ότι σε ενδεχόμενη νίκη της Ουκρανίας, ο διαγωνισμός να διεξαχθεί στην χώρα που θα κατακτήσει την 2η θέση στον Τελικό;

    Απάντηση
  2. Κωστας
    Κωστας says:

    Μακάρι όντως να διοργανωσει η Σουηδία είτε νικήσει είτε όχι για να δούμε μια εξαιρετική διοργάνωση-δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Γιατί δεν θέλω καν να φανταστώ πως θα μπορούσε να καταλήξει μια ενδεχόμενη διοργάνωση της Ουκρανίας η οποία μέχρι και του χρόνου θα προσπαθεί να μαζεύει τα αμάζευτα από όλες τις απόψεις!

    Απάντηση
  3. Escfan
    Escfan says:

    Γενικά οποία χωρα και να κερδίσει τη eurovision να το διοργανώσει του χρόνου η Σουηδία μπας και δούμε κανένα σόου της προκοπής, να συνέλθουμε από το φετινό φιάσκο του RAI

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Μια χαρά διοργάνωση μπορούμε να κάνουμε και εμείς και το έχουμε αποδείξει δεν κατάλαβα γιατί τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας…..

      Απάντηση
  4. Stavros
    Stavros says:

    Η Σουηδια εχει κανει τσιφλικι τον διαγωνισμο και επισημως πια… Τουλαχιστον θα δουμε μια εξαιρετικη διοργανωση στη προκειμενη περιπτωση

    Απάντηση
  5. Christos
    Christos says:

    Πραγματικά η Σουηδία μας λεει στα ίσια ποσο επιρροή εχει και κουμαντο κανει στο διαγωνισμό. Απο που και ως που να πεταχτει η Σουηδία και η καθε Σουηδία να κανει τετοια δήλωση. Να το πει μια EBU ή καποια χωρα των Big 5, να το δικαιολογήσω. Η Σουηδία γιατι να φερεται σαν το αφεντικό, ειναι πολυ σπαστικό

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *