Στεφανία: Χωρίς τον Φωκά δεν υπάρχει Eurovision!

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς εκπομπών: Αμάντα στον Δρόμο για την Eurovision, παρακολουθήσαμε το Σάββατο 7 Μαίου, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Η Αμάντα συνάντησε την Stefania και την Demy, ενώ πέρα από τις συμβουλές που έδωσαν τα δύο κορίτσια στην φετινή μας εκπρόσωπο, είδαμε ανέκδοτο μέχρι στιγμής backstage, αλλά και δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού και του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Stefania

Η Αμάντα συνάντηση την Stefania στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία όπως ήδη γνωρίζετε είναι υπεύθυνη για το ενδυματολογικό κομμάτι της φετινής μας συμμετοχής. Οι δύο ομογενείς καλλιτέχνιδες είχαν πολλά να συζητήσουν.

Η Stefania υπέρλαμπρη όπως πάντα, έδειξε στην κάμερα πόσο πολύ πίστεψε και αγάπησε την συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως θυμάται κάθε στιγμή από αυτό το ταξίδι. Αναφέρθηκε και στο Super!rl, αλλά και στο Last Dance. Στις εξαντλητικές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, που ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά και στην αγάπη που εισέπραξε και συνεχίζει να εισπράττει από όλους τους Έλληνες.

Χωρίς τον Φωκά δεν υπάρχει η Eurovision!

O Φωκάς αναφέρθηκε στην δυσκολία που είχε η σκηνική παρουσίαση του Last Dance με το green screen, ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος εξήρε τις φωνητικές δυνατότητες της Stefania. Αμφότεροι προέβλεψαν μία λαμπρή καριέρα για το υπερταλαντούχο κορίτσι.

Αμάντα και Stefania τραγούδησαν ακαπέλα τόσο το Last Dance, όσο και το Die Together.

Μετά τις ευχές για καλή επιτυχία, η Stefania συγκίνησε την Αμάντα λέγοντας της:

Όλοι οι Έλληνες σε αγαπάνε!

Demy

Η Demy αποκάλυψε τα συναισθήματά της μετά την επιλογή του This Is Love, που ήταν και η προσωπική της επιλογή.

Είναι μαραθώνιος. Όπως στον μαραθώνιο, διατηρείς τις δυνάμεις σου μέχρι το τέλος, έτσι είναι και το ταξίδι της Eurovision. Πολύ κουραστικό!

Η Αμάντα ρώτησε την Demy πως να καταπολεμήσει το άγχος. Η Demy αν και δήλωσε σχετικά αναρμόδια, την προέτρεψε να είναι ο εαυτός της και να γυρίσει με όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.

Ο Φωκάς υποστήριξε πως η Demy δεν είχε καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα, αφού όλα είχαν σχεδιάσει και άλλα τελικά πραγματοποιήθηκαν, ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος υποστήριξε πως η Demy θα πρέπει να έχει μία ακόμη ευκαιρία στον διαγωνισμό.

Το Αμάντα στον Δρόμο για την Eurovision ολοκληρώνεται σήμερα στις 19.10, με την Ελπίδα και την Έλενα Παπαρίζου. Στην εκπομπή αυτή συμμετέχει και ο Πασχάλης Μπαρμπούτης από το Eurovisionfun!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *