Όλη η Ελλάδα ήταν στο Eurovisionfun | Σας ευχαριστούμε!

Χωρίς υπερβολή όλοι οι Έλληνες που επιθυμούσαν να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το Τορίνο ήταν στο Eurovisionfun. Η ιστοσελίδα μας ήταν το επίκεντρο της ενημέρωσης και των εξελίξεων, ενώ οι ανταποκριτές μας ήταν καθημερινά σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας και μη εμβέλειας, ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ.

Τις δύο εβδομάδες της φετινής διοργάνωσης ιστοσελίδα μας δέχθηκε συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics 386.545, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτές τις 16 ημέρες το Eurovisionfun είχε μ.ο. επισκέψεων 24.159, όταν αντίστοιχα για την Eurovision 2021 ο αριθμός αυτός ήταν μικρότερος από τις 10.000!

Οι προβολές σελίδων ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια, ενώ το Σάββατο της ανακοίνωσης του νικητή και της κατάκτησης της όγδοης θέσης για την χώρας μας, σημειώθηκε το νέο μας ρεκόρ, με 35.272 επισκέπτες και 281.135 προβολές!

Τα παραπάνω φυσικά δεν μας προκαλούν έκπληξη αφού τα μηνύματα σας ήταν καθημερινά, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Eurovisionfun, όσο και στους προσωπικούς μας λογαριασμούς.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το κανάλι μας στο YouTube, το οποίο ενώ δημιουργήθηκε μία εβδομάδα πριν την έναρξη των προβών, έχει φθάσει ήδη στους 1.850 συνδρομητές, με τα βίντεο των live σχολιασμών μας να συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες προβολές!

Όλο αυτό το διάστημα φιλοξενηθήκαμε στις κάτωθι εκπομπές:

  • Mega Καλημέρα
  • Mega Σαββατοκύριακο
  • Το Πρωινό
  • Super Κατερίνα
  • Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση
  • Happy Day
  • Ποιος είναι πρωινιάτικα
  • Open Weekend
  • Μέρα μεσημέρι
  • Όλα Γκουντ
  • Love It
  • Τα SOS στην TV

ενώ βίντεο μας έπαιξαν σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, το Eurovisionfun παρείχε λεπτό προς λεπτό και σχεδόν σε ζωντανό χρόνο συνεχή ενημέρωση για ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης. Κάτι που έχει εκτιμηθεί καθολικά από το σύνολο του έντυπου, τηλεοπτικού και ηλεκτρονικού τύπου, που αναπαρήγαγαν καθημερινά τις ειδήσεις και το περιεχόμενο μας.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν για να σας παράσχουμε αυτή την ενημέρωση. Την διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ Δώρα Χειράκη, την αρχηγό αποστολής Σοφία Δρανίδου και τον επικεφαλής του τύπου Γιάννη Δημητρέλλο. Τον Άγι Μενούτη φυσικά για την πολύτιμη βοήθεια του τόσο στο τιρκουάζ χαλί, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες. Τέλος, τον Γιάννη Πασχαλίδη που για μία ακόμη φορά χάρις στην συνδρομή του, η ιστοσελίδα μας δεν αντιμετώπισε κανένα τεχνικό πρόβλημα, παρά τον μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας.

Σας ευχαριστούμε!

Επειδή όμως πολλοί εκφράσατε την επιθυμία σας να γίνετε μέλη του Eurovisionfun, σύντομα με σχετική ανακοίνωση θα κάνουμε open call για νέους συνεργάτες και θα χαρούμε να δεχθούμε τις αιτήσεις σας.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Μας λείπετε ήδη….ήσασταν η παρέα μας τα βράδια του διαγωνισμού 🙂

    Κάτι άσχετο λίγο με το ποστ….σήμερα το πρωί είδα τα πλάνα από την επιστροφή της Αμάντα….
    Ερώτηση δημοσιογράφου: “θα ήθελες να τραγουδήσεις κάπου στην Αθήνα”?? με την Αμάντα να απαντά “θα μου άρεσε” και καπάκι η ερώτηση: “θα τραγουδούσες στα μπουζούκια”???
    Συμπέρασμα????να γυρίσει η κοπέλα στην Νορβηγία και την ιατρική να σωθεί από τους έλληνες καφρους δημοσιογράφους που τόσο καιρό δεν έχουν καταλάβει ποια είναι σαν άνθρωπος και καλλιτέχνης!!!!!!

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Έχεις δίκιο, οι δημοσιογράφοι μας ούτε ένα τρολάρισμα της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν. Εγώ προσωπικά θα τη ρώταγα αν πρόλαβε να χορέψει τον τελευταίο χορό πριν πεθάνουμε όλοι παρέα.

      Και του χρόνου με άλλα τέτοια αισιόδοξα εύχομαι. Να τις τρελάνουμε τις επιτροπές!

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Συγγνώμη Βαγγέλη αυτό δεν ήταν τρολλάρισμα αλλά κανονική ερώτηση και τελείως άκομψη κατ εμέ….το βούρλο που επειδή κρατάει ένα μικρόφωνο νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος δεν ήξερε καν σε τι άνθρωπο μιλούσε…αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που νομίζουν ότι όλες οι τραγουδίστριες πρέπει να τραγουδάνε φτηνιάρικα τραγούδια ξεβράκωτες!!!!!

        Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      Συμπέρασμα????να γυρίσει η κοπέλα στην Νορβηγία και την ιατρική να σωθεί από τους έλληνες καφρους δημοσιογράφους που τόσο καιρό δεν έχουν καταλάβει ποια είναι σαν άνθρωπος και καλλιτέχνης!!!!!!

      +1

      Απάντηση
  2. Vicky H.
    Vicky H. says:

    Εμείς σας ευχαριστούμε για τη μοναδική συντροφιά σας και την άμεση ενημέρωση. Εδώ και δύο χρόνια λόγω των καταστάσεων έχω να πάω στην αρένα της Eurovision. Φέτος μαζί σας, ήταν σαν να ήμουν εκεί. Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας περιμένουμε σύντομα live.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *