Editorial: Eurovision 2022 – 3η ημέρα!

Η τρίτη ημέρα των προβών για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η σημερινή μέρα ήταν εντυπωσιακή.

Εννέα χώρες σήμερα έκαναν την πρώτη τους τεχνική πρόβα και είχαμε εκπλήξεις θετικές και αρνητικές. Παρότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν τόσο. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας γενικά σχόλια, αλλά και τις ερωτήσεις και απορίες σας από όσα περιλάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Τι μας άρεσε

Η μεγάλη έκπληξη πολλών ήταν χωρίς αμφιβολία το Αζερμπαϊτζάν. Ο Nadir Rustamli, ενθουσίασε και τους πιο δύσπιστους, με την φεστιβαλική του σκηνική παρουσία. Νομίζω ότι η πρόκριση της χώρας του Καυκάσου, είναι πλέον δεδομένη, καθώς άφησε ακόμα και τους μη φαν του άφωνους.

EBU / NATHAN REINDS

Μαζί με τον Nadir και ο Sheldon Riley, από την Αυστραλία, μας έκανε να αναφωνήσουμε, ότι η χώρα των καγκουρό, επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι, μετά τον περσινό της αποκλεισμό. Η σκηνοθεσία της Sacha Jean-Baptiste, απογείωσε το κομμάτι, με τον τραγουδιστή, να είναι φωνητικά άψογος.

EBU / NATHAN REINDS

Μέσα στις χώρες που μας άρεσαν ήταν και ο Achille Lauro από τον Άγιο Μαρίνο, με την εκκεντρική και ροκ εμφάνιση του να κερδίζει όλα τα βλέμματα πάνω του.

EBU / NATHAN REINDS

Στους κερδισμένους προστίθενται και οι The Rasmus, από τη Φινλανδία αλλά και ο Michael Ben David που πλέον φαίνεται ότι θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Ισραήλ.

Τι δεν μας άρεσε

Νομίζω πως η Γεωργία με τους Circus Mircus, αποχαιρέτησαν τις όποιες πιθανότητες μπορεί να είχαν για πρόκριση με τον ιδιαίτερο τρόπο που έχουν προσεγγίσει την εμφάνιση τους. Στο ίδιο μήκος και η Μάλτα με την Emma Muscat, που μπορεί να ήταν απαστράπτουσα και πολύ καλή φωνητικά, δυστυχώς όμως η σκηνική της παρουσία, φαίνεται αρκετά φτωχή και αδύναμη.

EBU / NATHAN REINDS

Τι θέλουμε να ξαναδούμε

Βασικά θέλουμε να τα ξαναδούμε όλα! Να δούμε περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σίγουρα. Για το λόγο αυτό ζητούμε και προκαταβολικά συγγνώμη, αφού πολλά μπορεί να αναθεωρήσουμε στις δεύτερες πρόβες.

Φυσικά, θα θέλαμε να ξαναδούμε την Ανδρομάχη και την Κύπρο. Να δούμε καλύτερα και με περισσότερο φως το μυθολογικό ερωτικό παραμύθι αλλά και να ακούσουμε την παραδοσιακή της φωνή.

Τέλος, θα θέλαμε να ξαναδούμε και την Konstrakta από την Σερβία, λέγοντας για μια ακόμη φορά ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της Δούκισσας του Σάσσεξ.

EBU / NATHAN REINDS

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *