Editorial: Eurovision 2022 – 7η ημέρα!

Ολοκληρώθηκε και η έβδομη μέρα προβών της Eurovision 2022, όπου περιελάμβανε τις δεύτερες πρόβες των υπόλοιπων έντεκα χωρών, που συμμετέχουν στον Δεύτερο Ημιτελικό.

Σήμερα στο κέντρο Τύπου στο PalaOlimpico βρίσκονταν εκεί φυσικά και το Eurovisionfun. Οι υπόλοιποι που είμαστε πίσω στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε και εμείς όλη τη δράση από το διαδικτυακό κέντρο Τύπου και βγάλαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας .

Τι μας άρεσε

Μια χώρα που μας εντυπωσίασε σήμερα ήταν η Αυστραλία. Το δραματικό σκηνικό της εμφάνισης του Sheldon αλλά και αψεγάδιαστη φωνή του, εντυπωσίασαν πολλούς από εμάς. Η χώρα των καγκουρό, πάει για πολύ καλή θέση στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών και γιατί όχι και στη συνολική βαθμολογία.

EBU / NATHAN REINDS

Θετική εντύπωση για άλλη μια φορά μας άφησε η Brooke από την Ιρλανδία. Η Brooke με μια σύγχρονη εμφάνιση, εντυπωσίασε, δίνοντας της τώρα κάποιες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη, το βράδυ του δεύτερου ημιτελικού.

EBU / CORINNE CUMMING

Η Πολωνία είναι από τις κερδισμένες της σημερινής ημέρας. Μπορεί ο Ochman να μην άρεσε στην πρώτη του πρόβα, αλλά σήμερα φάνηκε ότι είναι έτοιμος για όλα. Φωνητικά να είναι αψεγάδιαστος, ενώ η σκηνική του παρουσία, έχει αέρα νικητή.

EBU / NATHAN REINDS

Τι δεν μας άρεσε

Δυστυχώς η Κύπρος μας, μας απογοήτευσε. Πολλά ήταν να τεχνικά προβλήματα στη δεύτερη πρόβα της Ανδρομάχης. Σκηνικά παραμένει στατική, ενώ φωνητικά έχει προβλήματα. Παρόλο, που το σκηνικό είναι πανέμορφο, φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά το όλο εγχείρημα και την αδικεί. Είναι η ζημιωμένη της σημερινής ημέρας και αυτό φάνηκε και από τις στοιχηματικές εταιρείες.

EBU / NATHAN REINDS

Ένα από τα μεγάλα φαβορί η Σουηδία, ήταν η χώρα με τα πολλά προβλήματα σήμερα. Από τις πέντε φορές που προσπάθησε να πραγματοποιήσει την πρόβα της η Cornelia, μόνο τις δύο τις ολοκλήρωσε, ενώ φωνητικά και τεχνικά, είχε πολλές δυσκολίες. Σαν κάποιος να θέλει να σαμποτάρει έναν πιθανό νικητή της Eurovision 2022;

EBU / CORINNE CUMMING

Το Βέλγιο απογοήτευσε τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά ακόμα και τους θαυμαστές τους, κάνοντας αμφίβολη την πρόκριση του Jeremie στον τελικό.

EBU / NATHAN REINDS

Οι υπόλοιπες χώρες

Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Τσεχία μας άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα. Αν εξαιρέσεις τη Βόρεια Μακεδονία, οι υπόλοιπες έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στον τελικό. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσουν στις γενικές πρόβες τους, αλλά και στη βραδιά των κριτικών επιτροπών.

EBU / CORINNE CUMMING

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Καλα τα στοιχηματα σιχαμα εχουν καταντησει. Εχει φτασει στο 45% η πιθανοτητα νικης της Ουκρανιας, δηλαδη μιλαμε για απιστευτο promotion

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο για Ουκρανία.
    Από σήμερα:
    Με εντυπωσίασε ξεκάθαρα η Τσεχία που για εμένα είναι ένα πιθανό dark horse για 10αδα. Θετική εντύπωση μου έκανε και η Ιρλανδία που όντως αυξάνει τις πιθανότητες για μια πρόκριση -εκπληξη αν και το τραγούδι δεν πείθει αλλά το σώζει η Brooke. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Πολωνία που αν και υπάρχει πολύ shaking τα εφέ γράφουν όμορφα.
    Μου άρεσαν, χωρίς να με εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα η Αυστραλία, η Σουηδία, η Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.
    Ανάμεικτα συναισθήματα για Κύπρο (αρχίζω να πιστεύω ότι γράφει πολύ φλατ το όλο αποτέλεσμα) ενώ πολύ αδιάφορο αυτό που είδαμε από Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Βέλγιο. Η Βόρεια Μακεδονία έχει εξασφαλίσει έναν ακόμα αποκλεισμό, ενώ οι άλλες δύο φλερτάρουν έντονα με το να μην προκριθούν.
    Νομίζω οι θέσεις 6-10 είναι πολύ αμφίρροπες σε αυτόν τον ημιτελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *