Editorial: Eurovision 2022 – 8η ημέρα!

Ολοκληρώθηκε και η όγδοη και τελευταία ημέρα των προβών της Eurovision 2022, όπου είδαμε τις δεύτερες τεχνικές πρόβες από τις BIG5.

Σήμερα στο κέντρο Τύπου στο PalaOlimpico βρίσκονταν εκεί φυσικά και το Eurovisionfun. Οι υπόλοιποι που είμαστε πίσω στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε και εμείς όλη τη δράση από το διαδικτυακό κέντρο Τύπου και βγάλαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας .

Τι μας άρεσε

Αντικειμενικά, το Ηνωμένο Βασίλειο έσκισε. Ο Sam Ryder με το Space Man, τα έδωσε όλα στην δεύτερη του πρόβα. Ο ίδιος εντυπωσίασε τόσο σκηνικά, όσο και με την αψεγάδιαστη φωνή του.

Η χώρα βρίσκεται προ των πυλών, για την δεύτερη θέση στις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ είναι και φαβορί για να κερδίσει τη ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

EBU/CORINNA HUNNING

Η Chanel από την Ισπανία, με το τραγούδι SloMo, είναι έτοιμη να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την χώρα της, από το 2001(6η θέση). Η ίδια ξεσήκωσε το press center, ενώ μείωσε και τις αποδόσεις της στις στοιχηματικές εταιρίες. Μια νέα περίπτωση της Κύπρου 2018 γεννιέται;

EBU/CORINNA HUNNING

Τι δεν μας άρεσε

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ημέρας είναι σαφέστατα η Ιταλία. Η οικοδέσποινα χώρα, φαίνεται πλέον να εγκαταλείπει τον τίτλο του φαβορί αλλά και τη διπλή νίκη. Οι Mahmood and Blanco με το Brividi, δεν έπεισαν φωνητικά αλλά ούτε σκηνικά.

EBU/CORINNA HUNNING

Οι υπόλοιπες χώρες

Γαλλία και Γερμανία μας άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα. Οι Alvan and Ahez με το Fulenn, έχουν βελτιωθεί πολύ από τον εθνικό τελικό, αλλά όλη η εμφάνιση τους φαίνεται αρκετά φορτωμένη. Από την άλλη ο Malik Harris με το Rockstars, φάνηκε καλύτερος από ότι περιμέναμε και μάλλον δεν θα καταλήξει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως μπορεί κάποιοι να εικάζουν.

EBU/CORINNA HUNNING

EBU/CORINNA HUNNING

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πάνω κάτω περίμενα αυτά που λίγο πολύ θα δούμε από τις big 5.
    Αγγλία και Γαλλία μου άρεσαν περισσότερο
    Ισπανία και Ιταλία ήταν οκ, αν και η Ιταλία δεν μου πέρασε το συναίσθημα που υπήρχε στο San Remo.
    Γερμανία ψιλοαδιαφορο το staging αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά χειρότερα κομμάτια φέτος.

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Άλλη μια χαμένη χρόνια για την Ελλάδα ενώ είχε μεγάλες πιθανότητες για νίκη πάλι προωθούνται τραγούδια μετρίου επιπέδου . Μην περιμένουμε τη νίκη δεν θα έρθει ποτέ ας μείνουμε με την ανάμνηση του 2005.

    Απάντηση
  3. ΦΩΤΗΣ
    ΦΩΤΗΣ says:

    Για μένα η Γαλλία είναι ένας κρυφός παίκτης αυτής της χρονιάς και μπορεί απρόσμενα να χτυπήσει τη νίκη. Είναι ένα διαφορετικό τραγούδι και μένει αμέσως στη μνήμη. Πιστεύω θα τα πάει καλά στις επιτροπές και ακόμη πολύ καλύτερα στην τηλεψηφοφορία. Θα δούμε όμως να’μαστε καλά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *