Eurovision 2022: Δείτε τα αποτελέσματα της τρίτης μέρας του Press Poll!

Όπως σας ενημερώσαμε και από τα προηγούμενα μας άρθρα ξεκίνησε το Press Poll 2022. Έχοντας πραγματοποιήσει πλέον όλες οι χώρες τις τρείς πρόβες, ήρθε η ώρα για τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν τις χώρες που θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς, αλλά και την χώρα που θεωρούν πως θα είναι η νικήτρια στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των ημιτελικών και του τελικού, όπως διαμορφώθηκαν σήμερα 11/5 στις 21:00:
Πρώτος Ημιτελικός

Δεύτερος Ημιτελικός

Τελικός

Στην ψηφοφορία για τον νικητή το ΗΒ συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, δεύτερη είναι η Ελλάδα, ενώ τρίτη η Ισπανία! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται εδώ στο Τορίνο η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση!

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες που μας πέρασαν δεν είναι έγκυρα αφού δεν ζητήθηκε ποτέ από τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για καθημερινή ενημέρωση του Press Poll 2022!

Πηγή: Ogae International

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αρχίσει η κατρακυλα στις αποδοσεις στα στοιχήματα της Ελλάδας και είναι όλα κοκκινα..μου φαίνεται ανεξήγητο να χάνουμε δυναμική και θέσεις μετά από τόσο καλή εμφάνιση χθες.

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Λογικά, πρέπει να πήγαμε εξαιρετικά στις επιτροπές (εξ ου και τα πράσινα προχτες) και να πατώσαμε στο televoting. Πάρτε το ψύχραιμα, είναι τραγούδι επιτροπών αυτό που στέλνουμε (το γνωρίζαμε από την αρχή και ήμασταν ok με αυτό) και όσο κι αν είναι άδικο, η Ελλάδα ουδέποτε εκτιμήθηκε από το κοινό με μπαλάντα. Αν το Σάββατο τα juries μάς ψηφίσουν ψηλά, λογικά ακόμα και με μια αρκετά χλιαρή απόδοση στο κοινό και πάλι πιάνουμε δεκάδα. Αλλιώς, παίζει να νικηθούμε και πιο κάτω.

      Απάντηση
      • Γιώργος Eurovision
        Γιώργος Eurovision says:

        Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος καθώς πέρσι η Στεφανία ήταν μόλις μία θέση χαμηλότερα στο televoting από τις επιτροπές και έπεσε 6 θέσεις

        Απάντηση
  2. tina
    tina says:

    Απο οτι φαινεται δεν εχει κριθει ο νικητης σιγουρα ο τελικος αν λαβουμε υποψη μασ αυτα τα αποτελεσματα θα εξελιχθει σε θριλερ για γερα νευρα ειμαστε πολυ κoντα σε μια δευτερη νικη αρκει να μας ευνοησει το televoting και οι διαπιστευμενοι δημοσιογραφοι δεν πιστευουν πια σε νικη της Ουκρανιας?

    Απάντηση
    • Donnie Darko
      Donnie Darko says:

      Ποια νίκη καλή μου? Ουδεμία δυναμική έχει το τραγούδι μας στο televoting. Το κοινό θέλει Alcohol is Free και Folklore & Rock n Roll !

      Απάντηση
      • Eurodisaster
        Eurodisaster says:

        Δυστυχώς κι εγώ αυτο παρατηρώ. Πίστευα ότι η συμμετοχή μας θα έκανε μεγαλύτερο γκελ στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά διαψεύσθηκα.

        Απάντηση
  3. EscTony
    EscTony says:

    Μου φαίνεται ότι δίνουμε υπερβολική σημασία στα διάφορα charts και στις στοιχηματικές. Η Ολλανδία από 4η στον ημιτελικό εμφανίζεται με αναγωγή στον πάτο του τελικού… καλύτερα να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.
    Εξάλλου, κοντός ψαλμός αλληλούια.

    Απάντηση
  4. G
    G says:

    Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πέσουμε τόσο πολύ… Πιστεύω ότι μόλις τελειώσει ο δεύτερος ημιτελικός μπορεί να βρεθούμε και εκτός δεκάδας στα στοιχήματα. Αν και μέχρι λίγες μέρες πριν πίστευα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, τώρα έχω αρχίσει να φοβάμαι μήπως βρεθούμε εκτός δεκάδας… Δεν ξέρω έχω την αίσθηση ότι τα πλάνα στον ημιτελικό δεν λειτούργησαν στο 100% και η Αμάντα είχε λίγο άγχος παραπάνω. Αν διορθωθούν αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να ανατρέψουμε το κάπως περίεργο κλίμα που επικρατεί τώρα. Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στο κορίτσι μας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *