Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Αυστρίας!

Την δεύτερη πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνου ολοκλήρωσαν σήμερα οι DJ LUM!X και Pia Maria, από την Αυστρία, με το τραγούδι Halo.

Ποιοι είναι οι DJ LUM!X και Pia Maria;

Ο Αυστρο-Ιταλός LUM!X, όπου το πραγματικό του όνομα είναι Luca Michlmayr, αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Από πολύ μικρός έμαθε να παίζει κιθάρα ωστόσο γρήγορα το ενδαφέρον του στράφηκε προς την dance μουσική. Το 2017 συνεργάστηκε με τον Ιταλό hit-maker (και συνδημιουργό του Halo) Gabry Ponte, γνωστός ως μέλος των Eiffel 65. Το αποτέλεσμα ήταν το τραγούδι Monster που κατέκτησε τα charts ενώ μετρά περισσότερες από 200.000 αναπαραγωγές στο Spotify.

Ο DJ συνοδεύεται από την τραγουδίστρια Pia Maria. Εκτός του ότι έχει εμπειρία στο μουσικό θέατρο, η ίδια έχει σπουδάσει για τρία χρόνια special effects στο make-up.

Η πρόβα

Οι DJ LUM!X και Pia Maria ξεκινούν την πρόβα τους ενώ βρίσκονται εντός ενός ελλειτικού φωτοστεφάνου, ακριβώς όπως το cover της συμμετοχής, στο οποίο υπάρχουν φωτισμοί led με το λευκό και το κόκκινο χρώμα να εναλλάσονται. Το κόκκινο είναι εξάλλου και το χρώμα που κυριαρχεί στο σύνολο της συμμετοχής.

Η Pia Maria έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνιση της ενώ έχει κατέβει και ο τόνος του τραγουδιού. Φωνητικά ήταν ασταθής αν και καλύτερη από τις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=sPEwzlxEv6c

 

 

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Η Αυστρία εμφανίζεται στην 13η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στο 10 Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *