Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Εσθονίας!

Στο Pala Olimpico του Τορίνου βρίσκεται ο Stefan για τη δεύτερη του πρόβα, όπου θα εκπροσωπήσει την Εσθονία με το Hope.

Ποιος είναι ο Stefan;

Ο Stefan Airapetjan γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1997 στο Viljandi της βόρειας Εσθονίας από Αρμένιους γονείς. Ξεκίνησε να τραγουδά σε νεαρή ηλικία. Το 2010, έφτασε στον τελικό του Laulukarussell, ενός παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού που διοργανώνει το ETV.

Ο Stefan συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Εσθονίας, Eesti Laul τέσσερις φορές. Η πρώτη του συμμετοχή ήταν το 2018 ως μέλος του ντουέτου Vajé με το τραγούδι “Laura (Walk with Me)”, τερματίζοντας τρίτος στον τελικό. Η πρώτη του σόλο συμμετοχή ήταν το 2019 με το τραγούδι “Without You”, το οποίο κέρδισε την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής στον μεγάλο τελικό ενώ βγήκε, ξανά, τρίτος. Στη συνέχεια συμμετείχε το 2020 με το τραγούδι “By My Side”, το οποίο τερμάτισε έβδομο στον μεγάλο τελικό.

Ο Stefan επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Εσθονία στη Eurovision 2022 μετά τη νίκη του στο Eesti Laul 2022 με το “Hope”. Κέρδισε τον τελικό με 68% των ψήφων.

Η πρόβα

Ο Stefan ξεκινάει την εμφάνιση του από τη δεύτερη υποστηρικτική σκηνή. Είναι ντυμένος στα λευκά, με μόνο μια κιθάρα για παρέα και ένα ρετρό φίλτρο.

Αλλά καθώς το τραγούδι χτίζεται, αρχίζει να κινείται, καλύπτοντας όλη τη σκηνή σε τρία λεπτά και κάνοντας μια πολύ ωραία σύνδεση με το κοινό.

Σημαντικό στοιχείο της εμφάνισης που στον εθνικό τελικό ξεχώριζε, οι δύο καουμπόηδες που εδώ απουσιάζουν, αλλά αποδίδει μια πραγματικά σπουδαία εμφάνιση μόνος του.

Φωνητικά είναι πολύ καλός και γεμάτος ενέργεια. Πολλά κοντινά πλάνα που κερδίζουν το βλέμμα του τηλεθεατή.

Διανύει και τις δυο σκηνές πολύ χαρούμενος και ολοκληρώνει την εμφάνιση του, έτσι όπως άρχισε ξανά, στη δεύτερη σκηνή.

 

Δείτε απόσπασμα της δεύτερης πρόβας μέσα από τις κάμερες:

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / CORINNE CUMMING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *