Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Λετονίας!

Τη σκυτάλη παίρνουν οι Citi Zēni με το vegan “Eat your salad” και ανεβαίνουν στη σκηνή της Pala Olimpico.

Ποιοι είναι οι Citi Zēni 

Οι Citi Zēni είναι ένα βραβευμένο συγκρότημα εξαμελές από τη Ρίγα, το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 2020. Οι αυτοαποκαλούμενοι «Princes of Rap» και «Divas of 21st Century Pop» είναι εξίσου γνωστοί για τις ερμηνείες τους και εκκεντρικό στυλ, όπως και για τους λίγο αναιδείς στίχους τους. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ, Suņi Iziet Ielās, με μεγάλη αποδοχή από τους κριτικούς και έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για το επόμενο άλμπουμ, σχεδιάζοντας να κυκλοφορήσει ένα δεύτερο single από αυτό λίγο μετά τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision του 2022.

Το φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα αποτελείται από τον Jānis στα φωνητικά, τον Dagnis που συνεισφέρει επίσης στα φωνητικά και το σαξόφωνο, τον Reinis στα πλήκτρα, τον Krišjānis που παίζει κιθάρα, τον Roberts στο μπάσο και τον Toms στα ντραμς.

Για να φθάσουν στο Τορίνο έπρεπε να νικήσουν την Aminata στον εθνικό τελικό της χώρας Supernova. Η νίκη τους ήταν πολύ πιο άνετη από ό,τι αναμένονταν. Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι τους έγινε ήδη viral στο TikTok.

Η δεύτερη πρόβα

Οι χρωματιστοί Citi Zeni ανεβαίνουν στη σκηνή με ένα σκηνικό που επικρατεί το μωβ και κίτρινοι φωτισμοί. Το LED στο πάτωμα δείχνει layers από πολλά χρώματα και έπειτα σχηματίζονται λέξει όπως “HOT” και “COOL”. Το συγκρότημα είναι πολύ καλό φωνητικά και αρκετά άνετοι στην σκηνή. Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη στην εμφάνιση της Λετονίας αλλά είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό τρίλεπτο.

Καμία διαφορά δεν παρατηρήθηκε στο δεύτερο run με τους Citi Zeni να σχολιάζουν πως ο ήχος τους ήταν πολύ καλύτερος στα ακουστικά τους αυτή τη φορά.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα που ανέβηκε με τα τηλεοπτικά πλάνα:

https://www.youtube.com/watch?v=4LFwvco99xw

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / CORINNE CUMMING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μου βγάζει πολύ vibes Ισλανδία 2014.
    Όχι το καλύτερο τραγούδι σαφώς, αλλά βγάζουν ωραία ενεργεια και το έχουν στήσει σωστά. Νομίζω προς έκπληξη πολλών η Λετονία έστω οριακά μπορεί να πάρει την πρόκριση. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *