Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας!

Επόμενη στη σκηνή η Monika Liu με το “Sentimentai“. Η Λιθουανία είναι μια εκ των αποστολών που οι τεχνικές δυσκολίες της φετινής σκηνής επηρέασαν κατά πολύ την εμφάνιση της. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ποια είναι η Monika Liu;

Η Monika Liubinaitė, γνωστή και ως Monika Liu, είναι τριάντα τεσσάρων ετών και κατάγεται από την Klaipėda της Λιθουανίας. Ενδιαφέρθηκε για τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, όπου ξεκίνησε μαθήματα βιολιού και άρχισε να τραγουδά στα δεκαπέντε της. Η Monika σπούδασε τζαζ μουσική και φωνητικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Klaipėda, συνέχισε τις σπουδές του στο Berkeley College στη Βοστώνη των ΗΠΑ και μετακόμισε στο Λονδίνο για κάποιο διάστημα πριν επιστρέψει στη Λιθουανία.

Η Monika έχει εργαστεί και στην τηλεόραση, καθώς εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα LRT “Auksinis balsas” (Χρυσή φωνή) και ως κριτής στα The Voice Lithuania (2020) και The Masked Singer Lithuania (2021). Μιλάμε όπως αντιλαμβάνεστε για μία καταξιωμένη καλλιτέχνιδα.

Η Monika επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη Λιθουανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2022, αφού κέρδισε το Pabandom iš Naujo με το τραγούδι της “Sentimentai”. Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που θα στείλει η Λιθουανία στη γλώσσα της από το 2001 και θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα ερμηνευτεί εξ ολοκλήρου στα λιθουανικά, μετά το ντεμπούτο της χώρας το 1994!

Η δεύτερη πρόβα

Η Monika Liu μόνη, όπως ξέρετε ήδη από την πρώτη πρόβα, στη σκηνή με το μακρύ αστραφτερό ασημί της φόρεμα. Αρκετά σκοτεινό το σκηνικό και λόγω του “ήλιου” με ελάχιστες μωβ αποχρώσεις. Η εμφάνιση έχει τα ίδια εφέ με αυτή του εθνικού τελικού και τα LED στα μισά του τραγουδιού γίνονται μπλε. Πολλά κοντινά στη Monika η οποία ήταν εξαιρετική φωνητικά και με πολύ άνεση, χωρίς όμως ,επίσης, κάτι ιδιαίτερο να διαδραματίζεται στην εμφάνιση της.

Στο δεύτερο run φαίνεται πως έχουν προστεθεί κάποιοι απαλοί φωτισμοί κάνοντας την εμφάνιση λιγότερο σκοτεινή και δείχνοντας καλύτερα την αυτοπεποίθηση και την άνεση της τραγουδίστριας. Μια αρκετά καλή πρόβα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα αποκλειστικό βίντεο από την πρόβα της Monika:

https://www.youtube.com/watch?v=POj1Kfv_laI

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια πάρα πολύ καλή πρόβα. Η Μόνικα χαρισματική και καλή φωνητικά με το όλο αποτέλεσμα να είναι αρκετά κομψό. Επίσης ο ήλιος στο staging της Λιθουανίας φαίνεται μια χαρά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα, αλλά αντίθετα μια ωραία ατμόσφαιρα. Δεν βρίσκω το λόγο να μην προκριθεί αυτή η συμμετοχή. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *