Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ολλανδίας!

Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε στο Pala Olimpico του Τορίνου, για την S10 από την Ολλανδία με το “De Diepte”  (Το Βάθος).

Ποια είναι η S10;

Το S10, είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Stien den Hollander, μιας από τα κορυφαία ονόματα της ολλανδικής alt-pop σκηνής. Η 21χρονη καλλιτέχνης μέσα από τραγούδι, μοιράζεται τις πιο προσωπικές της ιστορίες, με ραπ και προφορικό λόγο.

Το 2016, η S10 ανέλαβε να γράψει, να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει μόνη της το πρώτο της άλμπουμ, Antipsychotica. Το όνομα της ήταν στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων κάτι που οδήγησε τη δημοτικότητα και το ταλέντο της να αναγνωριστούν περισσότερο, με αποτέλεσμα μια πολυπόθητη δισκογραφική δουλειά την επόμενη χρονιά, σε ηλικία 17 ετών.

Η S10 υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Noahs Ark σε ηλικία 17 ετών, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ηχογραφήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ Snowsniper (2019), το οποίο κέρδισε δεόντως το πιο διάσημο μουσικό βραβείο της Ολλανδίας, το «Edison». Το δεύτερο άλμπουμ της Vlinders, κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα και ακολούθησε μια sold-out περιοδεία και σινγκλ που κατέκτησαν τα chart της χώρας.

Για να φθάσει σήμερα εδώ η S10 επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση και η καλλιτεχνική ομάδα που θα στηρίξει το De Diepte στη ζωντανή μετάδοση αποτελείται από τους Wouter van RansbeekMarnix Kaart και Henk Jan van de Beek.

Η πρόβα

Η S10 βρίσκεται μόνη της πάνω στη σκηνή φορώντας ένα κομψό μαύρο σακάκι με κοψίματα. Μια πλατφόρμα στη οποία βρίσκεται πάνω την φωτίζει από χαμηλά σε σχήμα ενός ρόμβου. Γίνονται πολλά κοντινά πλάνα στο πρόσωπο κατα την διάρκεια της ερμηνείας της. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά σκοτεινή θέλοντας να μεταφέρει και το νόημα του τραγουδιού έτσι. Στο ρεφρέν οι προβολείς από πίσω της, κάνουν αργείς κινήσεις από κάτω μέχρι πάνω. Όταν έρχεται η στιγμή της γέφυρας η τραγουδίστρια φεύγει από την πλατφόρμα και κινείται προς την κάμερα, κάνοντας της ένα ακόμα κοντινό πλάνο στο τέλος του κομματιού. Φωνητικά είναι καλή, όμως δεν συμβαίνει κάτι άλλο επι σκηνής πέρα από αυτά.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Η Ολλανδία εμφανίζεται στην 8η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στις 10 Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το αγαπώ αυτό το τραγούδι! (Σταθερά τοπ 3 μου) Όμως για να είμαι ειλικρινής το staging δεν με έπεισε πολύ ενώ η ίδια μου φάνηκε απλώς διεκπεραίωτικη… Ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να γράφει καλύτερα από ότι το exclusive video.
    Με τις επιτροπές δεν θα έχει θέμα, αλλά δεν ξέρω πως θα τα πάει στο κοινό. Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *