Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ρουμανίας!

Σειρά στην έβδομη μέρα προβών έχει η Ρουμανία. Ο WRS ανεβαίνει στη σκηνή της Pala Olympico για να ερμηνεύσει το τραγούδι του “Llamame”.

Ποιος είναι ο WRS;

Ο Andrei-Ionuț Ursu γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1993 στο Buzău της Ρουμανίας. Οι γονείς του ήταν χορευτές παραδοσιακής μουσικής και τον έπεισαν να ασχοληθεί με το χορό, πράγμα που έκανε σε ηλικία 12 ετών. Στη συνέχεια, χόρεψε πίσω από διάσημους Ρουμάνους καλλιτέχνες όπως η Inna και η Antonia, ενώ συμμετείχε επίσης στο μπαλέτο Pro TV και εμφανίστηκε στο The Voice Romania και στο Romania’s Got Talent.

Το 2020, ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι με το ντεμπούτο του single “Why”. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πολλά singles και ένα EP με τίτλο “Mandala”.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο WRS έλαβε μέρος στο εθνικό τελικό της Ρουμανίας, Selecţia Naţională 2022. Bρέθηκε στην 1η θέση με το τραγούδι του “Llámame”.

Η πρόβα

Ο WRS ανεβαίνει στη σκηνή και φοράει ένα δερμάτινο βινυλ παντελόνι με ένα κόκκινο μακρυμάνικο πουκάμισο. Συνοδεύεται από τέσσερις χορευτές,δυο άντρες και δύο γυναίκες.

Οι χρωματισμοί είναι σε χρώματα κίτρινου,χρυσού και κοκκινου. Η χορογραφία που εκτελείται είναι άψογη και ταιριάζει απόλυτα στο τραγούδι.

Ο WRS είναι συνέχεια χαμογελαστος και αποδίδει άριστα το τραγούδι,ενώ η επαφή του με την κάμερα είναι πολύ καλή.

Μετά τη γέφυρα οι δύο χορευτές του βγάζουν το πουκάμισο και μένει με ένα ασημί διάφανο μπλουζάκι που είναι άκρως εντυπωσιακο.

Μια πολύ δυνατή εμφάνιση που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή της Ρουμανίας:

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / CORINNE CUMMING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *