Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Σερβίας!

Έφτασε η στιγμή για την πρόβα της Σερβίας με την Konstrakta και το “In Corpore Sano”.

Ποια είναι η Konstrakta;

Το Konstrakta είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Ana Duric, καλλιτέχνιδα της Σερβίας. Στην αρχή της καριέρας της, η τραγουδίστρια ήταν μέρος του συγκροτήματος Zemlja Gruva, το οποίο είχε την τιμή να είναι opening act της Amy Winehouse σε μια από τις τελευταίες συναυλίες της, στο Βελιγράδι, το 2011.

Ως σόλο καλλιτέχνης, η Konstrakta ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη σύγχρονη κοινωνία και τα διάφορα συναισθηματικά φαινόμενα που προκαλεί. Το τραγούδι της έχει μεταφραστεί από αρκετούς ως μια είδους κριτική στο σύστημα υγείας της Σερβίας και ταυτόχρονά μια σάτιρα των σημερινών προτύπων ομορφιάς.

Η πρόβα

Όπως και στην πρώτη πρόβα της, η Konstrakta συνοδεύεται από τρεις άντρες και δύο γυναίκες στη σκηνή. Κάθεται σε μία καρέκλα και μπροστά της βρίσκεται η γνώριμη λεκάνη με το νερό. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού πλένει τα χέρια της και τα φωνητικά της δίνουν πετσέτες. Το σκηνικό είναι αρκετά σκοτεινό και σε ορισμένα σημεία βλέπουμε υπότιτλους με μετάφραση του στίχου. Στη συνέχεια έχουμε πλάνα από ψηλά και κόκκινο φωτισμό. Στο τελευταίο μέρος του τραγουδιού με τους στίχους στα λατινικά φαίνονται και υπότιτλοι στην οθόνη.

Είχε κάποια θέματα με τον ήχο στην πρώτη απόπειρα. Η δεύτερη απόπειρα ήταν σαφώς καλύτερη.

Δείτε απόσπασμα της δεύτερης πρόβας μέσα από τις κάμερες:

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / ANDRES PUTTING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2022!

EBU / CORINNE CUMMING

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *