Eurovision 2022: Η Δεύτερη Πρόβα του Ισραήλ!

Έκτη μέρα προβών στο Τορίνο και οι τελευταίες χώρες του Α’ Ημιτελικού, οι πρώτες του Β’ Ημιτελικού και οι πρώτες πρόβες των Big-5 είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Επόμενη χώρα για τον Β’ Ημιτελικό το Ισραήλ με τον Michael Ben David και το I.M.

Ποιος είναι ο Michael Ben David;

Ο Michael Ben David γεννήθηκε το 1996, από Γεωργιανούς Εβραίους γονείς που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από την Ουκρανία. Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και να μελετά χορό υπό τον Ισραηλινό χορογράφο Oz Morag σε νεαρή ηλικία. Εργάστηκε επίσης ως τραγουδιστής σερβιτόρος σε μπαρ στο Τελ Αβίβ. Μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής στρατιωτικής του θητείας, παρακολούθησε τη Σχολή Παραστατικών Τεχνών του Beit Zvi, η οποία παρήγαγε αρκετούς πρώην Ισραηλινούς καλλιτέχνες της Eurovision όπως η Rita, η Shiri Maimon και ο Harel Skaat, αποφοιτώντας το 2020. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη σχολή, έπαιξε σε θεατρικά έργα και μιούζικαλ.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Ben David πέρασε από οντισιόν για το The X Factor Israel. Μετά από μια επιτυχημένη ακρόαση, συνδέθηκε με τη νικήτρια της Eurovision και την Ισραηλινή ποπ σταρ Netta. Κατά τη διάρκεια του σόου ερμήνευσε μια σειρά από τραγούδια, όπως το “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) των ABBA”, το “Idontwannabeyouanymore” της Billie Eilish και το “It’s a Sin” του Pet Shop Boy.

Η Δεύτερη Πρόβα

Η πρόβα ξεκινάει και η κάμερα απευθύνεται στον Michael, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα από καθρέφτες οι οποίοι αντανακλούν τη μορφή του. Τόσο αυτός όσο και οι χορευτές είναι ντυμένοι στα λευκά, ενώ η οθόνη led κάτω δημιουργεί πλαίσια επίσης σε λευκό. Στο ρεφραίν το πλαίσιο γίνεται κόκκινο και στη μέση της σκηνής πραγματοποιείται το χορευτικό.

Πολύ δυνατά φωνητικά και χορευτικά, όπως και στην γέφυρα με το Ισραήλ πλέον να θέτει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση μιας θέσης στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου!

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=6k3OIj-e79w&ab_channel=EurovisionSongContest

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / ANDRES PUTTING


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *