Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Αρμενίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα αυτή της Αρμενίας, με την Rosa Linn να ανεβαίνει στην σκηνή για να προβάρει το τραγούδι της Snap.

Ποια είναι η Rosa Linn;

Η Rosa Linn γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Vanadzor της Αρμενίας. Στα λόγια της ίδιας της Rosa: «Από έξω κοιτάζοντας προς τα μέσα, οι πιθανότητες φαινόταν ότι ήταν εναντίον μου – ένα άγνωστο κορίτσι από μια μικρή πόλη της Αρμενίας. Αλλά η δύναμη του manifesting είναι πραγματική όταν συνδυάζεται με σκληρή δουλειά, επιμονή, και απλά το να βγάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Είμαι ενθουσιασμένη να αφήσω τον κόσμο να εισέλθει στον εσωτερικό μου κόσμο μέσω της μουσικής μου.»

Η πρόβα

Υπάρχει ένα πλήρες κατασκευασμένο σετ για αυτήν την εμφάνιση, το πρώτο της ημέρας. Είναι ένα λευκό υπνοδωμάτιο με τοίχους και έπιπλα που είναι φτιαγμένα από post-it notes – σύμφωνα με την αρμενική ομάδα, είναι μια ενισχυμένη χάρτινη κατασκευή. Η Rosa βγάζει σιγά σιγά τα post-it notes για να αποκαλύψει μηνύματα και στίχους γραμμένους στους τοίχους καθώς τραγουδά, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας 22 Ιουνίου, η ημερομηνία δηλαδή που εμπνεύστηκε για να γράψει το τραγούδι.

Η δεύτερη πρόβα της Αρμενίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/5 οπότε και θα έχουμε καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Rosa Linn στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Αρμενίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

@eurovision A performance that is full of surprises from @Rosa Linn for Armenia 👀 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *