Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Αυστραλίας!

Λίγο πριν το τέλος των σημερινών πρώτων προβών στο Pala Olimpico του Τορίνου, στη σκηνή εμφανίζεται ο Sheldon Riley από την Αυστραλία με το Not The Same.

Ποιος είναι ο Sheldon Riley;

Ο Sheldon χαρακτηρίζεται τόσο για τα δυνατά οπτικά στοιχεία στις ερμηνείες του όσο και για τη συναρπαστική μουσική του. Η ερμηνεία, το τραγούδι, το γράψιμο και το παίξιμο πιάνου είναι εγγενή σε αυτό που είναι, θεωρώντας τη μουσική ως τον πιο αγνό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων του και επιτρέποντας στον εαυτό του να θεραπεύσει.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Sheldon κέρδισε τη Eurovision – Australia Decides με το τραγούδι του Not The Same, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη του φορά στην τηλεόραση, έχοντας προηγουμένως διαγωνιστεί στο The X Factor Australia, στο The Voice Australia, ακόμη και στο America’s Got Talent.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη Eurovision, ανέφερε:

«Είναι η ιστορία που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα και ότι θα μπορούσα να πω. Γράφτηκε από τις αναμνήσεις ενός παιδιού, που σε ηλικία 6 ετών διαγνώστηκε με σύνδρομο Asperger. Μεγάλωσα σε δημόσια κατοικία, μετακόμιζα από σπίτι σε σπίτι, χωρίς να γνωρίζω τη σεξουαλικότητά μου, ανάμεσα σε μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια. Ένα μονοπάτι που με έχει ήδη χαράξει και που δεν θα μπορούσα ποτέ να κατανοήσω σωστά ή να αλληλεπιδράσω με άλλους ανθρώπους».

Η πρόβα

Ο Sheldon βρίσκεται στο κάτω μέρος δύο γιγάντιων σκαλοπατιών και η στολή του είναι διαφορετική από εκείνη του Achille Lauro, με ένα τεράστιο λευκό γαμήλιο ρούχο διακοσμημένο με γούνα που πέφτει στο πάτωμα.

Φοράει επίσης τα ασημένια λαμπερά κοσμήματα του προσώπου και των χεριών του, που φορούσε και στον εθνικό τελικό.

Μια ισχυρή φωνητική απόδοση από τον Sheldon, με τις μεγάλες νότες του να είναι έτοιμες να διαλύσουν το στάδιο.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

@eurovision Wow! A strong vocal performance from @Sheldon Riley 👏🇦🇺 during his first rehearsal at #Eurovision #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Αυστραλίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Sheldon Riley στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Θωμάς Χριστοδούλου
    Θωμάς Χριστοδούλου says:

    Σε κάποια άρθρα σας δεν έχετε φωτογραφίες από τις πρόβες ή το σύντομο βίντεο από το Τικ Τοκ, όπως εδώ.

    Απάντηση
    • Thanos Kritsimis
      Thanos Kritsimis says:

      Οι φωτογραφίες από τις πρόβες και το βίντεο από το TikTok δεν είναι αμέσως διαθέσιμα με το τέλος της πρόβας. Ανεβαίνουν σε δεύτερο χρόνο. Όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα ενημερώνονται και τα άρθρα μας!

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Βρε μπας και είναι οι σκάλες του Αζερμπαϊτζάν και το κουστούμι του ισραηλινού;
    Πέρα από την πλάκα, με τις ως ώρας πρόβες και εμφανίσεις, το κιτς στον 2ο ημιτελικό έχει φτάσει ήδη στο θεό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *