Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ιρλανδίας!

Την τέταρτη μέρα προβών στο Pala Olimpico του Τορίνου, ανοίγει η Brooke Scullion με το “That’s Rich” απο την Ιρλανδία!

Ποια είναι η Brooke Scullion;

Η Brooke Scullion γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1999 και είναι τραγουδίστρια από το Derry της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία είναι γνωστή ως διαγωνιζόμενη στο The Voice UK 2020.

Είναι φοιτήτρια στην πανεπιστημιούπολη Magee του Πανεπιστημίου Ulster. Η Scullion έχει κάνει φωνητικά για τραγουδιστές όπως ο Nathan Carter ενώ έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ School of Rock στο θέατρο Burnavon του Cookstown.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Μπρουκ ανακοινώθηκε ως μία από τους έξι φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας. Με το τραγούδι της “That’s Rich”, η Brooke κέρδισε το Eurosong 2022 με είκοσι οκτώ βαθμούς.

Η πρόβα:

Η Brooke είχε φέρει το πρώτο υπέροχο ντύσιμο της ημέρας, ένα ηλεκτρικό μπλε σύνολο που περιλαμβάνει ένα κοντό σορτσάκι με φούστα από σιφόν.

Πρόκειται για μια παράσταση με αυτοπεποίθηση που αξιοποιεί εξαιρετικά τις προβολές στο πάτωμα και την κάμερα πάνω από το κεφάλι της, με τέσσερις χορευτές και μια παιχνιδιάρικη χορευτική ρουτίνα. Έχει επίσης μια δυνατή φωνητικά απόδοση, η Brooke έχει μια πραγματικά χαρακτηριστική φωνή που ακούγεται υπέροχα σε αυτή τη μεγάλη αρένα. Ένα διασκεδαστικό ξεκίνημα.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

@eurovision @Brooke Scullion absolutely loving life as she takes the stage for Ireland’s first rehearsal 🇮🇪 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Brooke Scullion θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 6/5 οπότε θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Ιρλανδία στην σκηνή του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *