Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ιταλίας!

Επόμενοι στη σκηνή της Eurovision o Mahmood και ο Blanco από την οικοδέσποινα Ιταλία με το Brividi.

Ποιοι είναι οι Mahmood και Blanco;

Όπως και οι νικητές του διαγωνισμού Måneskin, ο Mahmood έγινε γνωστός από το The X Factor Italia. Ο Μιλανέζος μουσικός κυκλοφόρησε μια ακολουθία single και έχει επίσης κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του καλλιτέχνη μέχρι σήμερα ήταν το Soldi, με το οποίο τερμάτισε δεύτερος στη Eurovision το 2019, αλλά και έγινε το τραγούδι της Eurovision με τα περισσότερα stream στο Spotify (ρεκόρ που διατηρήθηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, όταν και ξεπέρασε το Arcade του Duncan Laurence).

Ο BLANCO είναι τραγουδιστής/ράπερ από την Μπρέσια με μεγάλες φιλοδοξίες. Το single του 2021, Mi Fai Impazzire, ήταν 8 εβδομάδες στην κορυφή των ιταλικών chart. Aκολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ, Blu Celeste, το οποίο επίσης έφτασε στο νούμερο ένα.

Η πρόβα

Προς ενημέρωση, 0 BLANCO δεν θα εμφανιστεί στη σημερινή πρόβα, λόγω προγραμματισμένης συναυλίας. Έτσι, σήμερα υπάρχει ένας stand-in για προσωρινή αντικατάσταση.

Το μεγάλο πιάνο επιστρέφει και η ορχηστρική διασκευή τραγουδιού είναι απολύτως στα ύψη σε αυτήν την αρένα, με τον Mahmood και όχι τον BLANCO να φωτίζονται από κάθε διαθέσιμο προβολέα. Ο Mahmood φοράει ένα μακρύ μαύρο δερμάτινο παλτό με λευκές αποχρώσεις.

Οι αλλαγές του ρυθμού και οι αρμονίες αυτού του τραγουδιού προκαλούν ρίγος. Τα φωνητικά του Mahmood είναι τόσο αβίαστα όσο ήταν το 2019 – ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε πώς θα δένει αυτό σε συνεργασία με τον BLANCO. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια εμφάνιση με την οποία θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη η διοργανώτρια χώρα.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι το είδος τραγουδιού που μπορούν να προστεθούν φλόγες. Αλλά αντ ‘αυτού, προστίθενται πολύς ατμοσφαιρικός καπνός, που συμβάλλει στα Neo-from-The-Matrix vibes του Mahmood.

Η δεύτερη πρόβα της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Mahmood και τον Blanco στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7094295518456663301?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *