Eurovision 2022: Η σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού!Στην 17η θέση η Ελλάδα!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά μέσα από το site του eurovision.tv η ακριβής σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού του Σαββάτου!

Πιο αναλυτικά:

  1. Τσεχία 
  2. Ρουμανία
  3. Πορτογαλία
  4. Φινλανδία
  5. Ελβετία
  6. Γαλλία
  7. Νορβηγία
  8. Αρμενία
  9. Ιταλία
  10. Ισπανία
  11. Ολλανδία
  12. Ουκρανία
  13. Γερμανία
  14. Λιθουανία
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Βέλγιο
  17. Ελλάδα
  18. Ισλανδία
  19. Μολδαβία
  20. Σουηδία
  21. Αυστραλία
  22. Ηνωμένο Βασίλειο
  23. Πολωνία
  24. Σερβία
  25. Εσθονία

Η χώρα μας θα εμφανιστεί στην 17η θέση ,μετά το Βέλγιο και πριν την Ισλανδία. Μια πολύ καλή κλήρωση για εμάς!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Δεν λεω οτι ειναι κακη θεση για εμας, αρκετα καλη ειναι αλλα αρχιζω να σκεφτομαι οτι δεν τα πηγαμε οσο καλα περιμενουμε, τουλαχιστον στο televoting. Περιμενα να μαστε στο δευτερο μισο του δευτερου μισου.
    Παντως, πιστευω πως η Αμαντα στοχευει περισσοτερο στη ψηφο των επιτροπων και αυτη δεν επηρεαζεται τοσο απτη σειρα εμφανισης.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    9 με 12 και 20-24 πανηγύρι τρελό…
    Καλά το ότι έβαλαν Αυστραλία ΗΒ και Πολωνία το ένα μετά το άλλο σημαίνει αυτομάτως ότι το ένα κάπως μειώνει τη δυναμική του άλλου. Η Σερβία με τη θέση που της έδωσαν εκτιμώ ότι τερμάτισε 2η στον ημιτελικό και κέρδισε το TV.
    Η θέση της Ελλάδος αψυχολογητη για εμένα…. Από τη μια καλό που έχουμε μακριά όλα τα φαβορί, από την άλλη βέβαια στα μισά του show συνήθως βάζουν αδιάφορα τραγούδια ή τραγούδια που δεν πήγαν καλά στους ημιτελικούς (πχ περσι θέσεις 13-15)…
    Με προβληματιζει κάπως…
    Ας κρατήσω το θετικό ότι έχουμε αποφύγει όλα τα φαβορί και εύχομαι τα καλύτερα, όντας πάντα συγκρατημένα αισιόδοξος.
    ΥΓ1: η θέσεις κοντά στην 20η φέρνουν συνήθως καλά αποτελέσματα πάντως στατιστικά.
    ΥΓ2: μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι ποτέ δεν θα εμφανιστούμε μετά την 21η θέση…

    Απάντηση
  3. ΠΑΜΕΕΛΛΑΔΑ
    ΠΑΜΕΕΛΛΑΔΑ says:

    Η γνώμη μου είναι ότι τα έχουμε πάει αρκετά καλά στην ημιτελικό. Δεν τον έχουμε κερδίσει, αλλά τα έχουμε πάει καλά. Πέρσι, 17η τραγούδησε η Βουλγαρία που βγήκε 3η στον ημιτελικό της.
    To 2019 τραγούδησε 17η η Ισλανδία, επίσης 3η στον ημιτελικό της.Πιστευώ ότι κάπου εκεί είμαστε και εμείς.
    Δεν προηγούμαστε ούτε ακολουθούμε κάποιο δυνατό φαβορί. Πάμε με θετική αύρα για μια ωραία βραδιά!

    Απάντηση
  4. Ορέστης
    Ορέστης says:

    Αν και περίμενα να μας βάλουν πιο τέλος το καλο είναι ότι έχουμε πολλά «μέτρια» τραγούδια πριν και μετά από εμάς που είναι καλο.

    Απάντηση
  5. Katerina
    Katerina says:

    Αρκετά καλή σειρά εμφάνισης αν και θα μας ήθελα λίγο πιο προς το τέλος (βέβαια με τις παρούσες συνθήκες εκεί γίνεται σφαγή)! Αρχικά μετά από Γερμανία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν και Βέλγιο θα είμαστε μια όαση για τους τηλεθεατές, συν το ότι θα ξεχωρίσουμε πριν από Ισλανδία και Μολδαβία. Στην αρχή του Β μισού μπορώ να πω πως παίζουμε εντελώς μόνοι μας. Θεωρώ προς το τέλος υπάρχει χαντάκωμα στις ανδρικές μπαλάντες, τις έβαλαν όλες μαζί διαδοχικά. Άντε να δούμε τι θα πρωτοψηφιστεί, θα δούμε μεγάλο μοίρασμα ψήφων εκει ενδεχομένως. Οι πιο ευνοημένες μέχρι στιγμής είναι η Σουηδία (δεν εκπλήσσομαι), η Σερβία και εμείς.

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Από το α μισό οι πιο ευνοημένες χώρες είναι ξεκάθαρα η Ισπανία και η Ουκρανία.Απο το β μισό είναι η Σουηδία ενώ από Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Πολωνία κάποιο θα χαντακωσει τα υπόλοιπα.Η Σερβία πρέπει να τα πήγε εξαιρετικά καλά εχθές.Οσο για εμάς ούτε κλαίει ούτε γελάει.Θεωρω πως στο κοινό δεν έχουμε κάνει όση επιτυχία θεωρούσαμε.Το μόνο θετικό είναι πως πρίν και μετά από εμάς υπάρχουν αδιάφορα κομμάτια.
    Καλή επιτυχία στην Αμάντα αύριο και ο,τι και να συμβεί να μην ξεχνάμε πως έχουμε στείλει μια από τις καλύτερες συμμετοχές των τελευταίων χρόνων!

    Απάντηση
  7. EscTony
    EscTony says:

    Δεν είναι καθόλου κακή η σειρά εμφάνισης μας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις χώρες που εμφανίζονται πριν και μετά από μας. Επίσης μ’αρέσει που δεν πέφτουμε πιο κοντά στο τέλος, στον… λάκκο με τις μπαλάντες (Αυστραλία- Ην. Βασίλειο- Πολωνία) και πιστεύω ότι η απόσταση μας ευνοεί.
    Αρκεί μια λιγότερο αγχωμένη εμφάνιση και λίγο καλύτερη σκηνοθετική λήψη και θα τα πάμε μια χαρά, μας βλέπω μέχρι και top-5.

    Απάντηση
  8. EscTony
    EscTony says:

    Καθόλου κακή η θέση της εμφάνισης μας στον τελικό, χωρίς εντυπωσιακές συμμετοχές πριν και μετά από μας, οπότε λογικά θα γράψει ακόμα καλύτερα.
    Επίσης θετικό για μας που έχουμε κάποια απόσταση από την εντυπωσιακή κορύφωση προς το τέλος, όπου πέφτουν όλες οι δραματικές δυναμικές μπαλάντες (Αυστραλία- Ην.Βασίλειο- Πολωνία) και ενδιάμεσα φαβορί (Σουηδία- Σερβία).
    Με μια καλή κάλυψη της εμφάνισης μας και μια λιγότερο αγχωμένη Αμάντα, βλέπω λογικά να τρυπώνουμε Top-5.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *