Eurovision 2022: Οι Kalush Orchestra από την Ουκρανία είναι οι νικητές του διαγωνισμού | Στην όγδοη θέση η Ελλάδα!

Αγωνία τέλος! Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με μεγάλους νικητές τους Kalush Orchestra από την Ουκρανία και το τραγούδι “Stefania“. Συγκέντρωσαν 631 βαθμούς. Το αποτέλεσμα καθορίστηκε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές των διαγωνιζόμενων χωρών και κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό.

Η συμμετοχή της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη κατέλαβε την 8η θέση, κάνοντας ρεκόρ στις ψήφους των κριτικών καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με 215 βαθμούς!

Από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Pala Alpitour στο Τορίνο της Ιταλίας, οι κεντρικοί παρουσιαστές της βραδιάς Laura Pausini, Alessandro Cattelan και Mika μας κράτησαν συντροφιά στην 66η διοργάνωση της Eurovision. Συνολικά, 25 τραγούδια διεκδίκησαν την μεγάλη νίκη.

  1. 🇨🇿 Τσεχία: We Are Domi – “Lights Off”
  2. 🇷🇴 Ρουμανία: WRS – “Llámame”
  3. 🇵🇹 Πορτογαλία: Maro – “Saudade, saudade”
  4. 🇫🇮  Φινλανδία: The Rasmus – “Jezebel”
  5. 🇨🇭 Ελβετία: Marius Bear – “Boys Do Cry”
  6. 🇫🇷 Γαλλία: Alvan & Ahez – “Fuelnn”
  7. 🇳🇴 Νορβηγία: Subwoolfer – “Give That Wolf a Banana”
  8. 🇦🇲 Αρμενία: Rosa Linn – “Snap”
  9. 🇮🇹 Ιταλία: Mahmood & Blanoc – “Brividi”
  10. 🇪🇸 Ισπανία: Chanel – “Slo Mo”
  11. 🇳🇱 Ολλανδία: S10 – “De diepte”
  12. 🇺🇦 Ουκρανία: Kalush Orchestra – “Stefania”
  13. 🇩🇪 Γερμανία: Malik Harris – “Rockstars”
  14. 🇱🇹 Λιθουανία: Monika Liu – “Sentimentai”
  15. 🇦🇿 Αζερμπαϊτζάν: Nadir Rustamli – “Fade to Black”
  16. 🇧🇪 Βέλγιο: Jérémie Makiese – “Miss You”
  17. 🇬🇷 Ελλάδα: Amanda Georgiadi Tenfjord – “Die Together”
  18. 🇮🇸 Ισλανδία: Systur – “Með hækkandi sól”
  19. 🇲🇩 Μολδαβία: Zdob și Zdub and Advahov Brothers – “Trenulețul”
  20. 🇸🇪 Σουηδία: Cornelia Jakobs – “Hold Me Closer”
  21. 🇦🇺 Αυστραλία: Sheldon Riley – “Not the Same”
  22. 🇬🇧 Ηνωμένο Βασίλειο: Sam Ryder – “Space Man”
  23. 🇵🇱 Πολωνία: Ochman – “River”
  24. 🇷🇸 Σερβία: Konstrakta – “In corpore sano”
  25. 🇪🇪 Εσθονία: Stefan – “Hope”

Η σημερινή νίκη της Ουκρανίας αποτελεί την τρίτη της στην ιστορία του Διαγωνισμού. Ακολουθεί αυτή του 2004 με το “Wild Dances” της Ruslana και αυτή του 2016  το “1944” της Jamala.

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs

Πως σας φάνηκε ο φετινός νικητής του διαγωνισμού;

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Ο χειρότερος διαγωνισμός που έχω δει. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι πρόβες δεν με τραβούσε κάτι στο να τον δω. Έκατσα μόνο και μόνο για να σιγουρευτώ ότι θα κερδίσει η Ουκρανία μιας και για αυτό πάλευαν όλοι φέτος. Αν δεν ανέβουν στην σκηνή να βγάλουν λόγο και να μιλήσουν για τον πόλεμο τότε δε θα τελειώσει ποτέ
    Απογοήτευση γενικά. Όχι για την Ελλάδα φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είμασταν και πιο χαμηλά. Την Αμάντα την λάτρεψα και το τραγούδι της. Πιο πολύ όμως λάτρεψα τη δουλειά που έκανε η ΕΡΤ και της δίνω πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Απλώς φάνηκε μετά τις πρόβες πως δεν τραβούσαμε πολύ. Για εμένα προσωπικά κάτι δεν πήγε καλά με τη σκηνική παρουσία. Τα πλάνα χάλια γενικά σε πολλές αποστολές. Τέλος και οι επιτροπές και το κοινό με απογοήτευσαν με τις πρώτες τους θέσεις. Προτιμούσα να κερδίσει η Ισπανία ή έστω η Σουηδία που είχε και ένα ωραίο νόημα το τραγούδι. Η νίκη της Ουκρανίας είναι ξεκάθαρα για πολιτικούς λόγους. Το μόνο καλό είναι ότι η επόμενη Γιουροβίζιον θα αργήσει. Αρκετά ασχολήθηκαμε με αυτή! Πολλά μπράβο στην Αμάντα και στην ΕΡΤ. Μας έκανε όλους περήφανους!

    Απάντηση
  2. Dhgsgss
    Dhgsgss says:

    Εγώ πάντως ψιλό απογοητευτικά
    Άλλα πολλά συγχαρητήρια σε όλους
    Απλά δν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν η Λιθουανία να πήρε 93 από το κοινό
    Εμείς 57 και η Τσεχία 5

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Η πρώτη “πολιτικοβίζιον” έλαβε τέλος. Η μεγαλύτερη αδικημένη στην ιστορία της Eurovision είναι το Η.B!

    Πολλά συγχαρητήρια στην Αμάντα και σε όλη φυσικά την αποστολή, για αυτή τη συμμετοχή και τη θέση που λάβαμε!

    Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      Υπηρξαν πολλες….πολιτικοβιζιον….απλα αυτη ειχε την ιδιαιτεροτητα που ολοι γνωριζουμε, εμφανη ελεω μηντια.

      Απάντηση
  4. Dinle
    Dinle says:

    Αν εξαιρέσεις το έκτρωμα της Ισπανίας, τα αποτελεσματα των juries με χαροποιησαν απόλυτα. Στα συνδιαστικα αποτελεσματα, δε με τρέλανε που το πήρε η Ουκρανία γιατί θα ήθελα να έχει μείνει η Αγγλία πρώτη (και θεωρούσα το πλασάρισμα της Ουκρανίας στην ψήφο των επιτροπών μια χαρά), αλλά το καταλαβαίνω, στην τελική αυτό ήθελε ο κόσμος, εγώ ποτέ δε τα βάζω με αποτέλεσματα. Αλλα να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερο από τις επιτροπές να ψηφίσουν Ουκρανια κ λιγότερο από το κοινό. Η Αμάντα τα πήγε τέλεια, μπράβο της!

    Απάντηση
  5. Stavros
    Stavros says:

    Νταξει, πολυ αξιοπρεπης θεση η 8η, μας ηθελα βεβαια λιιγο πιο πανω αλλα γενικα μια χαρα! Ας δουμε που ειμασταν πριν λιγα χρονια και να το συγκρινουμε με το τωρα. Ξεκαθαρα απογοητευση για την νικη, δεν την αξιζαν ποτε, και το ειρωνικο ειναι οτι το κοινο χαρισε τους ποντους, οι επτροπες εκαναν μια χαρα τη δουλεια τους. Ηθελα Αγγλια και Σουηδια για νικη, θα δουμε βεβαια τι θα γινει τωρα με τη διοργανωση. Και παλι μπραβο στην Αμαντα!!!

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα πως θα κάνει την ανατροπή το Ηνωμένο Βασίλειο αν και με το σκορ της Ουκρανίας στατιστικά ήταν αδύνατο.
    Οκ λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενο αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν άξιζε για πρώτη θέση.
    Η Ελλάδα τα πήγε εξαιρετικά και δείχνει πως σιγά σιγά βρίσκει την δυναμική της.Στο κοινό το ξέραμε πως δεν θα είχε τόσο πέραση.Βεβαια περίμενα κάτι γύρω στους 100 βαθμούς αν και όσο έβλεπα τις βαθμολογίες κατάλαβα πως θα ήταν πιο χαμηλά.Μια χαρά είναι και η 8η θέση.Για εμένα ήταν έκπληξη η Πορτογαλία και αρνούμαι να δεχτώ πως η Μολδαβία είναι πιο πάνω από εμάς.Του χρόνου εύχομαι ακόμα καλύτερα!

    Απάντηση
  7. Camelaki
    Camelaki says:

    Συγνώμη που θα το πω παιδιά αλλά η Γιουροβίζιον αυτή απέδειξε πόσο λάθος απόψεις είχατε για το τι θέλουν στην Ευρώπη άσχετα με το θέμα της Ουκρανίας….
    Την Αμάντα την γνώρισα και την αγάπησα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν καλλιτέχνιδα όμως το τραγούδι μας δεν άρεσε στο κοινό και μην προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι…. και δεν άρεσε όπως δεν άρεσαν και όσες παλιότερες συμμετοχές μας ανέφερε ο Άλεξ στην μετάδοση που κάνατε και που όλες τους είχαν 1 κοινό σημείο….δεν θύμιζαν πουθενά Ελλάδα….οι επιτροπές λοιπόν που κατά τα άλλα ψηφίζουν ποιοτικά όπως λέγατε, ψήφισαν και την Ισπανία που το σόου της ήταν κοντά σε χορό στριπτιτζάδικου που όμως είχε ισπανικά στοιχεία και στην μουσική και στα ρούχα που φορούσαν οι χορευτές και η Σανελ….ακόμη και η βεντάλια είναι μέρος της ισπανικής ταυτότητας….ο κόσμος ψήφισε παράδοση και με την Μολδαβία με το δικό της παραδοσιακό της ηχόχρωμα και την Ουκρανία (που και η Αλινα να χε πάει με παραδοσιακό στυλ θα πήγαινε 1η ήταν στα στοιχήματα όταν βγήκε το τραγούδι της) και μην ξεχνάμε και τον Βερκα που βγήκε 2ος για τον ίδιο λόγο….η μουσική στο τραγούδι του αντικατόπτριζε την χώρα του…όπως συνέβη και με την Ρουσλάνα…ναι λοιπόν πήγαν καλύτερα αυτές οι χώρες στον διαγωνισμό από μας στο κοινό ασχέτως του θέματος της Ουκρανίας ξανατονίζω γιατί ο Άλεξ το ανέφερε κι αυτό, ότι αν δεν υπήρχε θα ψηφιζομασταν παραπάνω….για τις χώρες που αναφέρω δεν υπήρξε εμποδιο η Ουκρανία δηλαδή μόνο εμείς χαντακωθήκαμε????
    Είπατε στέλνουμε κάτι ποιοτικό για να “πιάσουμε” τις επιτροπές χαρήκατε για τα 6 12αρια από αυτές, όταν οι επιτροπές των χωρών είναι 40!!!!! που θα ειμασταν όμως χωρίς τα 2 χαριστικά 12αρια από Κύπρο και Νορβηγία και γενικά αν δεν υπήρχαν επιτροπές το σκεφτηκατε???
    Και όχι το τραγούδι μας δεν άξιζε αυτήν την αντιμετώπιση ούτε από τις επιτροπές ούτε από το κοινο…για μένα επιτυχία θα ήταν η 5η θέση γιατί στείλαμε κάτι ποιοτικό σαν άκουσμα και σαν θεαμα και όχι η 8η που πήραμε….όπως αποδείχτηκε περίτρανα λοιπόν σήμερα κουμάντο τελικά κάνει το κοινό όπου το αφήνουν και όχι οι επιτροπές…και στα 2 αποτύχαμε οικτρά!!!! γιατί το κοινό της Ευρώπης και των Βαλκανίων μας έχει μάθει αλλιως…οπότε αν είναι κάθε χρόνο να στέλνουμε δυτικοευρωπαϊκά ακούσματα μόνο και μόνο για να παρακαλάμε τις επιτροπές για κανένα ψηφαλάκι να μας λείπει….στο κοινό θα εξακολουθούμε να πατώνουμε…
    Ας κάτσει η ΕΡΤ λοιπόν να μιλήσει με συνθέτες και να επιστρέψουμε σε μουσικές με το ηχόχρωμα μας και δεν εννοώ το φτηνιαρικο στυλ μπουζουκοτράγουδου όπως αυτό της Κύπρου….όσο για το Ματα Χάρι που αναφέρετε ως παράδειγμα συχνά πάτωσε ναι γιατι ήταν φτηνιαρικο όπως το αφροντισιακ και το χειρότερο είναι ότι το είχε γράψει Ολλανδός που με την μουσική παράδοση των Αζέρων καμμιά σχέση…..
    Ας γυρίσουμε λοιπόν πίσω να βρούμε τον μουσικό εαυτό μας με τον σωστό τρόπο και να ξανασυστηθουμε σε Βαλκάνια και την Ευρώπη γενικότερα αλλιως θα είμαστε στα ίδια..
    Οταν η Ουκρανία έχει κερδίσει 3 φορές – αδιαφοροι μου είναι οι λόγοι – και έχει υψηλές θέσεις γενικά στον διαγωνισμο με παραδοσιακά στοιχεία στα τραγούδια της με ενοχλεί η Ελλάδα μόνο να βολοδερνει γλύφοντας επιτροπές,δεν της αξίζει δεν μας αξίζει!!!!!
    Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά δεν άντεχα να μην τα “πω”…

    Ευχαριστήθηκα για την μη νίκη Ισπανίας λόγω του τουπέ που είχε η Σανέλ,γιατί σαν act ήταν φοβερό (κρίμα τα 600.000€ του tve) και της Σουηδίας λόγω της ξυνίλας της…

    Και του χρόνου να είμαστε καλά και με την ΕΡΤ σε άλλα βήματα ώστε να μην χάσουμε άλλη μια χρονιά….

    Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Αν εννοείς τους ARGO συγγνώμη αλλά το παράδειγμά σου είναι εντελώς άσχετο καθώς το συγκεκριμένο συγκρότημα αν ήμουν πρόεδρος της ΕΡΤ ούτε απ’ έξω δεν θα τους άφηνα να περάσουν όχι να μας εκπροσωπήσουν κιόλας!!!!!!

        Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Επιτέλους το φετινό φιάσκο ονόματι “Eurovision 2022” τελείωσε δικαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό όσους αποκαλούν το διαγωνισμό τσίρκο και πολιτικα στημένο διαγωνισμό.
    Φάνηκε το πράγμα πριν το Τορίνο… Άθλιο επίπεδο συμμετοχών, πολλά τεχνικά λάθη (μην αναφερθώ στη σκηνή) 3 βραδιές που ήταν μια σκέτη προχειρότητα και στη μέση ένας πόλεμος που ουσιαστικά ανέδειξε τον νικητή…
    Για πρώτη φορά εκτίμησα δέοντος την ύπαρξη των επιτροπών καθώς η κατάταξη τους ήταν πολύ πιο δίκαιη από το televoting (αν υπάρχει όντως televoting και δίκαιο televoting). Δε θα μείνω μόνο στο ότι όχι μόνο η Ουκρανία απέσπασε 28 από τα 39. (πλην αυτής) 12 άρια αλλα παράλληλα οι χώρες που βρίσκονται ορριξυτης Ουκρανίας και απειλούνται από την Ρωσία ψηφίστηκαν (κυριολεκτικά από το πουθενά χωρίς να είναι ποτέ ιδιαίτερα φαβορί) μαζικά από το televoting…
    Φυσικά αναφέρομαι σε Μολδαβία, Λιθουανία, Εσθονία και Πολωνία…
    Καλά οι λίγοι βαθμοί από το κοινό σε τραγούδια όπως αυτό της Πορτογαλίας της Ολλανδίας αλλά και της Ελλάδας, έγκλημα που ευτυχώς διόρθωσαν οι επιτροπές.
    Για να μην παραθέσω και το τρελό χάσμα βαθμών σε αρκετές χώρες από τον ημιτελικό στον τελικό…
    Μέσα σε όλο αυτό το μπαχαλο, το θετικό για εμένα ήταν η παρουσία της Αμάντα και όλης της ελληνικής αποστολής και της ίδιας της ΕΡΤ που φαίνεται πόσο δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Ευχαριστημένοι νομίζω είμαστε με την 8η θέση αν και 2-3 θέσεις παραπάνω τις αξιζαμε, κατά τη γνώμη μου…
    Αλλά είπαμε, ο διαγωνισμός εν τέλει αποδείχθηκε γελοιωδως ότι είναι πλέον καθαρά πολιτική υπόθεση.
    Όπως και να έχει είμαστε περήφανοι για την Αμάντα μας και αυτή τη πανέμορφη κομψή και σύγχρονη συμμετοχή μας! Συγχαρητήρια!!

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Διάβασε πρώτα και κατανόησε πλήρως τι γράφω αγαπητέ…. “…οσους αποκαλούν…”. Με τα φετινά αποτελέσματα τι να πας να τους πεις; Όχι η eurovision δεν σχετίζεται με τη πολιτική ή ότι δεν ψηφίζονται συμμετοχές-τσιρκο για άλλους λόγους (βλ. Μολδαβία)….

        Απάντηση
  9. Πανος
    Πανος says:

    Μπράβο στην Αμάντα. Δύσκολο τραγούδι σε μια δύσκολη περίοδο. Αν είχε μια πιο εύκολα αναγνωρίσιμη παρουσίαση, να μεταδίδει ευκολότερα το συναίσθημα του τραγουδιού στο κοινό ίσως θα τα είχε πάει και καλύτερα.

    Απάντηση
  10. Τina
    Τina says:

    Καταρχάς η επιτροπή της ΕΡΤ θα πρέπει να έχει ανάμικτα συναισθήματα για το αποτέλεσμα της συμμετοχής μας πρώτον εκπλήρωσαν το απωθημένο τους να στείλουν μπαλάντα κάτι που από ότι κατάλαβα δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στο televoting και δεύτερον θα περίμεναν να είναι μέσα στην 5αδα με το Φωκά για χορογράφο , φόρεμα σιλιά κριθάρι ωτη και προηγμένα led σίγουρα θα περίμεναν κάτι παραπάνω όσο για του χρόνου χρειαζεται αρκετή σκέψη καθώς δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι μετά από μια χρονιά με πολλές μπαλάντες θα επικρατησουν αρκετά χορευτικά κομμάτια καθώς χώρες που στείλαν φέτος μπαλάντα και ειδικά αυτές που δεν πήγαν καλά δεν θα ξαναεστελναν πάλι το ίδιο ύφος τραγουδιού όσο για την επόμενη διοργάνωση εφόσον ο πρόεδρος της χώρας λέει ότι μπορούν να την διοργανώσουν τότε όση στήριξαν τη συμμετοχή και καλά έκαναν πρέπει να πάνε εθελοντικά στην Ουκρανία και να βοηθήσουν για να γίνει με ασφάλεια ο διαγωνισμος σε όσους θελήσουν να συμμετάσχουν

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Τίνα ο πρόεδρος μπορεί να το λέει για ανύψωση ηθικού,αλλά ούτε κι ο ίδιος δεν γνωρίζει πως θα είναι τα πράγματα στην χώρα του έναν χρόνο μετά….εδώ δεν ξέρει ο καθένας μας τι θα του ξημερώσει την επόμενη μέρα πόσο μάλλον σε έναν χρόνο….
      Την Σήλια την ξέρουν κάποιοι διεθνώς λόγω κάποιων επιδείξεων που έχει κάνει στο εξωτερικο όχι όλοι,οπότε για αυτούς που ψήφισαν χθες ήταν άγνωστη όπως και ο Φωκάς…..
      Το televoting έδειξε ότι απλά δεν άρεσε το τραγούδι μας ίσως γιατί από μας περίμεναν κάτι από αυτό που έχουν συνηθίσει….αν η συμμετοχή μας ήταν της Σουηδίας πχ θα χε σαρώσει χθες….καλά τα 4αρια και τα 3αρια των επιτροπών σε μας χθές ασχολίαστα!!!

      Απάντηση
  11. Petros
    Petros says:

    Καταρχάς εύγε στο κορίτσι μας! 8η θέση είναι σημαντική υπόθεση. Παρολαυτά θα πρέπει να μας χτυπήσει ένα καμπανάκι η 12η θέση στο κοινό…. Αν πούμε ότι έφταιγε η θέση εμφάνισης ίσως το πολύ να φτάναμε 10η θέση με το ζόρι, που επίσης δεν αξίζε με ένα τόσο καλό τραγούδι.

    Η νίκη της Ουκρανίας είναι καθαρά προιόν από pity votes. Δυστυχώς κατάλαβα με τον χειροότερο τρόπο πόσο αναγκαίες είναι οι επιτροπές στο διαγωνισμό, εγώ που υποστήριζα με σθένος το αντίθετο. Βέβαια οι επιτροπές έχουν δώσει και ακραία αποτελέσματα όπως Ιταλία 2015 (6η θεση), Αυστρία 2018 (1η θέση), Βόρειος Μακεδονία 2019 (1η θέση), οπότε πάλι έχω τις αμφιβολίες μου. Με λυπεί το γεγονός ότι δεν ήταν μια Γιουροβίζιον χωρίς αγωνία καθώς ξέραμε εδώ και 3 μήνες σχεδόν το νικητή για λάθος λόγους. Ας ελπίσουμε η Ουκρανία να μας απασχολήσει στη Γιουροβίζιον για αποκλειστικά καλλιτεχνικούς λόγος και μόνο από εδώ και πέρα.

    Η πραγματική νικήτρια ήταν η Ισπανία κατ’ εμέ. Είναι ο λόγος που επιτέλους η ΕΡΤ πρέπει να ξυπνήσει και να κάνει απευθείας ανάθεση στην Ελένη Φουρέιρα για να μας εκπροσωπήσει αν όχι του χρόνο, το πολύ έωσ το 2024. Τα καλοστημένα ποπ τραγούδια δεν χάνουν ποτέ. Δε σημαίνει πως αναγκαστικά η Ελένη πρέπει να βγάλει ένα Fuego vol.2 ( άλλωστε έχει ήδη βγει), αλλά όπως και να το κάνουμε η κοπέλα είναι θρύλος και μπορεί να μας φέρει τη νίκη. Αν η ΕΡΤ όντως θέλει τη νίκη καλώς ή κακώς πρέπει να απευθυνθεί στην Ελένη. Όπως καλώς ή κακώς τις εποχές του 2005 η μόνη που μπορούσε να φέρει νίκη είναι η Παπαρίζου, έτσι ακριβώς και εποχές 2020-2025 η μόνη που μπόρεί να το κάνει είναι η Ελένη και πρέπει να το χωνέψουν. Το πακετάκι Κοκοτός- Κοντοπουλος- Φωκας έχει όντως πάθος και μεράκι γι αυτό που κάνουν, αλλά αν δεν είσαι στο κλειστό κύκλο τοπυς δυστυχώς δεν έχεις ελπίδες εκπροσώπησης.

    Το γεγονός οτι οι Μολδαβοί πέρασαν τη Τσανέλ στο televote θα το αφήσω ασχολίαστο….

    Εμένα μου άφησε μια άσχημη γεύση συνολικά. Δε γίνεται περσι να νικάνε οι Μανεσκιν και φετος να κάνουμε ένα τρομερό πισωγύσιρμα….. Κρίμα κρίμα κρίμα.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Απλό!!!! μέτα από 2 χρόνια δυσκολιών ο κόσμος άκουσε ένα τραγούδι που τον διασκέδασε και το προτίμησε από τον πωπο της Σανέλ όσο ωραίος κι αν ηταν…το τραγούδι της Μολδαβίας μπορουν να το χορέψουν όλοι ενώ της Σανέλ μόνο χορευτές….
      Αν είδες το live των παιδιών χθες στο κέντρο τύπου έγινε πανηγύρι την ώρα της Μολδαβίας….κρίμα που δεν σηκώθηκαν να ρίξουν έναν χορό…αν ήμουν εκεί θα το έκανα άνετα!!!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *