Eurovision 2022: Πριν την Ελλάδα και την Ισπανία τα διαλείμματα του Τελικού!

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε και ο Β’ Ημιτελικός μέσα από τον οποίο μάθαμε τις τελευταίες δέκα χώρες που προκρίθηκαν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Το παζλ των 25 χωρών πλέον έχει συμπληρωθεί με την σειρά εμφάνισης της φετινής Eurovision να ανακοινώνεται αργά το βράδυ της Πέμπτης.


Η Σειρά Εμφάνισης έχει διαμορφωθεί πλέον ως εξής:

Τσεχία και Μολδαβία ανοίγουν και κλείνουν τον Τελικό αντίστοιχα, ενώ η Ελλάδα μας εμφανίζεται 17η! Από τα υπόλοιπα φαβορί η Ισπανία βρίσκεται στη 10η θέση, Σουηδία στην 20η και Ηνωμένο Βασίλειο στην 22η.

Το Eurovisionfun έπειτα από επικοινωνία με τους διοργανωτές, ενημερώθηκε, πως τα τηλεοπτικά διαλείμματα του Τελικού βρίσκονται έπειτα από την συμμετοχή της Ιταλίας (9η θέση) και της Ισπανίας και ανάμεσα από το Βέλγιο (16η θέση) και την Ελλάδα! Σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους τους διοργανωτές, τα spots έπειτα από διάλειμμα θεωρούνται από τις ευνοϊκές θέσεις του τελικού!

Υπενθυμίζουμε πως όλες τις λεπτομέρειες του show θα το παρακολουθήσουμε μαζί τόσο στην dress rehearsal του μεσημεριού και φυσικά το βράδυ στην Jury Rehearsal, με live σχολιασμό στο YouTube!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022! 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Πανος
    Πανος says:

    Παλιότερα λέγαν ότι τα τραγούδια μετά από διάλειμμα πολλές φορές δεν ακουγόταν γιατί ο θεατής δεν είχε επιστρέψει στην οθόνη η έκανε ζάπινγκ…. τώρα τι άλλαξε και θεωρείται ευνοϊκή θέση?

    Απάντηση
  2. Ν.
    Ν. says:

    Ωχχ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Είχαμε ελπίδες τώρα με από αυτό δεν ξέρω πως πρέπει να αισθανθούμε. Συνήθως εκεί προς το διάλειμμα ο κόσμος φεύγει από εδώ από εκεί. Μπορεί να μην το προλάβουν. Τι να πω μακάρι όντως να μας ευνοήσει. Γιατί το καλό είναι πως δεν μας έχουν βάλει ανάμεσα σε φαβορί όπως τις θέσεις 9-12 και 20-24 που θα γίνει πραγματικά σφαγή, χαμός. Να ξέρετε σίγουρα κάποιο μέσα από όλα αυτά τα φαβορί δεν μπορεί θα χαντακωθει, θα χαθεί. Ας ελπίσουμε να τα πάμε καλά και η Μπάντα να σκίσει και να βγει όπως τα Jury Rehearsal του ημετελικού της.

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Πολύ κακό. Ειδικά μετά από μια σειρά γεμάτη μπαλάντες και mid-tempo τραγούδια σκάει το διάλειμμα και μετά βγαίνει η Ελλάδα. Δεν θα μας δει κανείς. Τελευταία ελπίδα οι επιτροπές. 15 – 20 Πρόβλεψη, δυστυχώς.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Με συγχωρείς κιόλας στον συγκεκριμένο τελικό με αυτά τα τα κομμάτια, 15 – 20? Εντελώς εκτός τόπου! Επίσης οι περισσότερες χώρες δεν βάζουν καν διαφημίσεις στα διαλείμματα.

      Απάντηση
  4. Kostas
    Kostas says:

    Eγω θα πω καλή επιτυχία και όσο για την θέση καλο είναι γιατί αν βγαίνεις στην αρχή μπορεί να κάνει ς ενώ μέσα ετοιμάζεσαι ποιο καλά πίσω από την σκηνή

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *