Eurovision 2022: Συνεχίζεται το ελληνικό “ράλι ανόδου” – Οι ανακατατάξεις στους στοιχηματικούς πίνακες!

Λιγότερο από μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 και όπως ήταν αναμενόμενο, οι στοιχηματικοί πίνακες “έχουν πάρει φωτιά”. Οι χθεσινές πρόβες, οι οποίες και ήταν οι πρώτες που ήταν ανοιχτά προσβάσιμες στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το κλίμα που επικρατεί στο Τορίνο.

Η αγαπημένη σας στήλη θα σας παρουσιάσει όσα άλλαξαν τις τελευταίες 24 ώρες στους στοιχηματικούς πίνακες.

Top 5

Ακάθεκτη στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Ουκρανία. Η Ουκρανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της, παραμένοντας από την ρωσική εισβολή και έπειτα σταθερά στην πρώτη θέση. Η νίκη των Kalush Orchestra εξακολουθεί να παίζεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 1,62 και 1,90.

Δεύτερη με σταθερές τάσεις παραμένει η Ιταλία, με την τρίτη Σουηδία να την πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως σε αρκετές εταιρείες η Σουηδία έχει ξεπεράσει την Ιταλία, η οποία κάνει σήμερα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή του PalaOlimpico. Η δεύτερη Ιταλία παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 4,33 και 6,80, ενώ η τρίτη Σουηδία σε αποδόσεις 5 και 7,60.

Σταθερές παραμένουν οι αποδόσεις και για το τέταρτο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο βρίσκεται κατά πόδας των προπορευόμενων χωρών. Η νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να επιστρέψει έως και 13,5 φορές τα λεφτά που θα ποντάρει κάποιος σε εκείνη, με τις περισσότερες εταιρείες να προσφέρουν τη βρετανική νίκη μεταξύ 11 και 12.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η σταθερή τις τελευταίες ημέρες Ισπανία. Οι αποδόσεις για νίκη της Ισπανίας παραμένουν σταθερές κατά βάση, όντας πλέον μεταξύ 15 και 23.

Ελλάδα, Top 10 και Κύπρος

Συνεχώς την απόστασή της από την πρώτη πεντάδα μειώνει η Ελλάδα, η οποία είναι η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων ημερών στο Τορίνο. Η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται σε αρκετές συμμετοχές ήδη εντός της πρώτης πεντάδας, έχοντας τις προοπτικές να ανέβει ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες. Η νίκη της ελληνικής συμμετοχής παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 15 και 30.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται πλέον η Νορβηγία, η οποία βλέπει και εκείνη τις αποδόσεις της για νίκη να μειώνονται αρκετά, συγκριτικά με το που βρίσκονταν προ της έναρξης των προβών. Η νίκη των Subwoolfer επιστρέφει έως και 60 φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν, με τους Νορβηγούς να δέχονται αρκετά θετικά σχόλια μετά την πρώτη τους πρόβα.

Όγδοη έχει πέσει η Πολωνία, η οποία σημείωσε πτώση μετά την προχθεσινή πρώτη της πρόβα. Ενδεχόμενη νίκη της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης μπορεί να επιστρέψει έως και 95 φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν.

Ένατη είναι η Ολλανδία, η οποία παραμένει σταθερά εντός δεκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, παρουσιάζοντας όμως ελαφρώς πτωτικές τάσεις μετά τις δύο πρώτες πρόβες. Τέλος, την πρώτη δεκάδα, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, συμπληρώνει η Σερβία, η οποία αποκτάει συνεχώς δυναμική τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά την Κύπρο παραμένει στη 16η θέση. Η κυπριακή συμμετοχή βρίσκεται στην ίδια θέση όπως και στην τελευταία μας ανάλυση, όντας σταθερά στις θέσεις 12-16 τις τελευταίες ημέρες, με τις διαφορές μεταξύ των χωρών να είναι οριακές.  Ενδεχόμενη νίκη της Ανδρομάχης και του “Ela” κυμαίνεται σε αποδόσεις μεταξύ 81 και 280.

Συμπεράσματα

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Eurovision 2022, οι αποδόσεις θα περάσουν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Οι πρόβες και οι πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία και φυσικά οι εμφανίσεις στην PalaOlimpico του Τορίνο ήδη έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες των στοιχηματικών εταιρειών. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί μέχρι το βράδυ της 14ης Μαΐου και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision!

Μπορούν οι Kalush Orchestra να χαρίσουν στην Ουκρανία την τρίτη νίκη της στον διαγωνισμό ; Πείτε μας στα σχόλια.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Είναι μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να κερδίσει φέτος θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος που θα ψηφίσει το βράδυ του τελικού θα κάνει την επιλογή του με βάση αυτό που του αρέσει και δεν θα επηρεαστεί από τα γεγονότα και τις στοιχηματικες .

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνα
    Κωνσταντίνα says:

    Ελπίζω το τραγούδι που θα κερδίσει να μην κερδίσει σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν λόγω πολέμου. Να μην επιτρέψει η συνθήκη αυτή του πολέμου να κερδίσει ένα τραγούδι που μόνο βαβούρα προκαλεί με τον ήχο του. Να κερδίσει ένα τραγούδι που πρέπει αξιόλογο. Μακάρι η Αμάντα να το καταφέρει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *