Eurovision 2022: Τα πάνω-κάτω στους πίνακες – Σταθερές Ελλάδα και Κύπρος!

Με κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα να απομένει για την ανάδειξη του νικητή της Eurovision 2022, οι στοιχηματικοί πίνακες έχουν πάρει φωτιά. Η ολοκλήρωση των δεύτερων προβών για όλες τις χώρες έφερε τεράστιες ανακατατάξεις και η αγαπημένη σας στήλη θα σας παρουσιάσει ότι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες στοιχηματικά.

Top 5

Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2022 παραμένει η Ουκρανία, η οποία έχει διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά της συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες. Η νίκη των Kalush Orchestra  παίζεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 1,53 και 1,73.

Τεράστιες ανακατατάξεις έφεραν οι δεύτερες πρόβες, με τη διαφορά με την κορυφή να έχει διευρυνθεί για τα καλά. Δεύτερο βρίσκεται πλέον το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Sam Ryder εντυπωσίασε στη χθεσινή πρόβα, ανεβαίνοντας δύο θέσεις συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση. Η βρετανική νίκη παίζεται μεταξύ 6 και 8,60.

Τρίτη έπεσε η Ιταλία, η οποία κατά γενική ομολογία είχε τη χειρότερη πρόβα ανάμεσα στις χώρες του Big 5. Το ενδεχόμενο μίας δεύτερης συνεχόμενης νίκης για τους διοργανωτές αρχίζει να απομακρύνεται, καθώς επιστρέφει έως και εννιά φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτή.

Πτώση μίας θέσης και για την Σουηδία, η οποία είδε τις αποδόσεις της να παίρνουν ελαφρώς την ανηφόρα. Η σουηδική νίκη παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 6 και 11.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Ισπανία, η οποία ναι μεν κέρδισε τις εντυπώσεις στη χθεσινή πρόβα ιδιαίτερα μες το Κέντρο Τύπου, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε στοιχηματική άνοδο. Η νίκη της Chanel το ερχόμενο Σάββατο παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 11 και 29.

Ελλάδα, Top 10 και Κύπρος

Σταθερά στην έκτη θέση παραμένει η Ελλάδα, η οποία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της στον διαγωνισμό όντας ένα εκ των πρώτων φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Οι αποδόσεις για μία ενδεχόμενη ελληνική νίκη έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των στοιχηματικών εταιρειών, με τη χαμηλότερη απόδοση να είναι η 21 και την υψηλότερη να είναι η 55.

Αντίστοιχη υψηλότερη απόδοση έχει και η έβδομη Πολωνία, η οποία όμως στις περισσότερες εταιρείες παίζεται σε αποδόσεις άνω του 30. Η πολωνική συμμετοχή ανέβηκε μία θέση συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση, λαμβάνοντας αρκετά θετικά σχόλια μετά τη δεύτερη πρόβα του Ochman.

Όγδοη είναι η Νορβηγία, της οποίας η νίκη επιστρέφει έως και 75 φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν. Ένατη είναι η Ολλανδία που παραμένει σταθερά εντός της πρώτης δεκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Σερβία που αποκτάει συνεχώς δυναμική τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά την Κύπρο βρίσκεται στη 17η θέση. Η κυπριακή συμμετοχή βρίσκεται μία θέση χαμηλότερα από την τελευταία μας ανάλυση, όντας μεταξύ των θέσεων 14 και 20 τις τελευταίες ημέρες, με τις διαφορές μεταξύ των χωρών να είναι οριακές.  Ενδεχόμενη νίκη της Ανδρομάχης και του “Ela” κυμαίνεται σε αποδόσεις μεταξύ 101 και 500.

Συμπεράσματα

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Eurovision 2022, οι αποδόσεις θα περάσουν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Οι εμφανίσεις στην PalaOlimpico του Τορίνο ήδη έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες των στοιχηματικών εταιρειών. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί μέχρι το βράδυ της 14ης Μαΐου και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision!

Μπορούν οι Kalush Orchestra να χαρίσουν στην Ουκρανία την τρίτη νίκη της στον διαγωνισμό ; Πείτε μας στα σχόλια.

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Πιστεύω πως ο λόγος που δεν υπήρξε άνοδος στη θέση είναι ένεκα του γεγονότος πως κληρώθηκε στο 1ο μέρος του τελικού. Ας μην ξεχνάμε πως με το που τελείωσε η εμφάνιση της, οι αποδόσεις της αρχίσαν να πρασινίζουν, κάτι το οποίο άλλαξε όταν επισημοποιήθηκε λίγο αργότερα η εμφάνιση της στο 1ο μέρος του τελικού. Παρόλα αυτά πιο ξεκάθαρη θέση θα έχουμε την Παρασκευή αφού και ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης της. Αν για παράδειγμα την τοποθετήσουν μεταξύ 10-12 θέσης, τότε πιστεύω θα πάρει και πάλι μπρος. Αλλά προς το παρών τα άτομα που στοιχηματίζουν κρατάνε “μια πισινή” μέχρι να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως είναι η καλύτερη περφόρμερ που πέρασε από τη σκηνή της Eurovision by far…και αν η Ελένη – που ήταν εξαιρετικη – κατάφερε να μπει στην 2αδα τότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην καταλήξει στην τελική 3αδα και η Chanel η οποία στο σύνολο ξεχωρίσει από την Ελένη χορευτικά, τραγουδιστικά και σκηνικά.

    Απάντηση
  2. All about Eve
    All about Eve says:

    Ειναι θεμα χρονου να πεσουμε στην 7η θεση….ενεκα των fragile φωνητικων στο αποσπασμα μας.

    Ελπιζω να ηταν τυχαιο….και οχι συστημικο.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε/η????
      Εμείς πέφτουμε λόγω φωνής (!!!!!) αλλά η Ισπανία ας πούμε είναι στην θέση που είναι στα στοιχήματα γιατί η Ισπανίδα φωνητικά είναι η νέα Μονσερά Καμπαγιέ και όταν η Κύπρος βγήκε 2η ήταν γιατί η Φουρέιρα δεν έβγαλε την κορώνα ως άλλη Μαρία Κάλλας……
      Ότι να είναι είστε μερικοί κ μερικές καμμιά επαφή δεν έχετε με την πραγματικότητα!!!!!!

      Απάντηση
      • All About Eve
        All About Eve says:

        Όντως η επαφή με την πραγματικότητα είναι σημαντική.
        Και η πραγματικότητα είναι αυτή, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Το γιατί είναι θέμα συζήτησης (άμα ξέρουμε να συζητάμε).

        Δεν με απασχολεί τι είναι ή δεν είναι οι εκπρόσωποι διαφόρων χωρών στο ποστάρισμα που έκανα. Με απασχολεί το γεγονός ότι τα φωνητικά στο snipet μας δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι…και αυτό αντανακλάστηκε στα στοιχήματα. Εάν το αμφισβητείτε δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τα στοιχήματα ακούγοντας το snipet.

        Και έκλεισα λέγοντας, ότι ελπίζω να μην ήταν συστημικό το πρόβλημα…

        υγ- όχι δεν κάνω πλάκα

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Φίλε/η επιμένω ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα…η φωνή παίζει ρόλο μόνο όταν τα φάλτσα είναι εξώφθαλμα γιατί ο τηλεθεατής που θα κάτσει να παρακολουθήσει τις 3 βραδιές δεν θα το ψειρίσει τόσο πολύ….αν ίσχυε η λογική που έχεις η Καλομοίρα το 2008 θα έπρεπε να βγει 15η και όχι 3η γιατί όλοι ξέρουμε ότι τότε την περισσότερη δουλειά την έβγαλε η Χαλκίτη….
          Ακόμη και η Τερζή δεν χαντακώθηκε λόγω φωνής αλλά λόγω staging…..

          Απάντηση
          • All about Eve
            All about Eve says:

            Προφανως ο τηλεθεατης θα ψηφισει…δυσκολα anyway, κοιταξει δεν κοιταξει τις λεπτομερειες. Οι επιτροπες ομως, ητοι το 50% των βαθμολογιων θα το ψαξουν λεπτομερως. Αδοκιμο λοιπον το επιχειρημα σας.
            Η Τερζη αποκλειστηκε και λογω κακων φωνητικων, εστω και δευτερευοντως. Αν ηταν καλα τα φωνητικα μπορει να περναγε οριακα.
            Η δε Καλομοιρα ηταν αψογη φωνητικα. Προφανως το μπερδευεται με την 99% στηριξη της Χαλκιτη στην συμμετοχη του Αφροδισιακου.

  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτός ο διαγωνισμός, και ειδικά με τα στοιχήματα και όπως διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια δε σταματά να με απογοητεύει…
    Ουκρανία το απόλυτο φαβορί θεωρητικά, λόγω πολέμου και Ισπανία τρελό promotion με ένα τραγούδι πιασαρικο μεν μέτριο δε που γυρνάει μια δεκαετία πίσω το διαγωνισμό σε περίπτωση που όντως κερδίσει. Κρίμα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *