Eurovision 2022: Τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ για τον Πρώτο Ημιτελικό!

Η ΕΡΤ μπήκε για άλλη μια χρονιά στη μάχη της τηλεθέασης,καθώς με τη μετάδοση του χτεσινού Πρώτου Ημιτελικού κατάφερε να κοντράρει και να προσπεράσει αντίπαλα κανάλια με πολύ δυνατά προγράμματα ψυχαγωγίας!

Πιο συγκεκριμένα ο Πρώτος Ημιτελικός,στον οποίο συμμετείχε και η χώρα μας κατάφερε και φέτος να κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης!

Στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών κατάφερε να κάνει μέσο όρο 13,8%,ενώ στο δυναμικό (νεανικό) κοινό έκανε μέσο όρο 17,8%!

Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποσοστό που σίγουρα το βραδυ του Σαββάτου θα φτάσει σε διπλάσια η και τριπλάσια νούμερα.

Η ΕΡΤ,άλλωστε για άλλη μια χρονιά εχει δείξει ότι πιστεύει πολύ στο “προϊόν” που λέγεται Eurovision και το αποδεικνύει με κάθε της κίνηση.

Εμείς ας θυμηθούμε τη χθεσινή εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

Πηγή: Zappit.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Πολύ καλά τα ποσοστά τηλεθέασης και είναι λογικό αφού η χώρα μας διεκδικεί μια πάρα πολύ καλή θέση και γιατί όχι την πρώτη.

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Για ημιτελικό με συμμετοχή της Ελλάδας που είναι μέσα στα φαβορί για το βραβείο είναι πολύ χαμηλά τα νούμερα…..ο κυριότερος λόγος είναι ότι η Αμάντα δεν είναι γνωστή στην Ελλαδα και δεν έγινε σε απλά ελληνικά “νταβαντούρι” γύρω από το όνομα της,όπως θα γινόταν με ένα 1ο όνομα….
    Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους έλληνες ότι τα “ονόματα” τρέμουν να πάνε μην κ χαλάσουν την καριερούλα τους!!!!!που και η Έλενα στην αρχή της καριέρας της ήταν και τις 2 φορές που πήγε αλλά πήγε και της βγάζω το καπέλο για αυτό….το ίδιο ισχύει και για την Καλομοίρα….
    Ας πει κάποιος στις εγχώριες ονοματάρες ότι:
    1ον) είναι τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου οπουδήποτε κ για οποιονδήποτε λόγο στο εξωτερικό,από μαθητικές ολυμπιάδες,αθλητικές διοργανώσεις κτλ.
    2ον) αν είσαι όνομα που έχεις μια Α καριέρα και θες πραγματικά να πας στον διαγωνισμό και να διακριθείς διαλέγεις το τραγούδι σου να είναι τέλειο και δεν τραγουδάς απλά ότι σου πασάρουν!!!!
    3ον) νομίζουν πως το μπουζουκλέρι που τους έκανε κάποιους είναι ανώτερο από το να σε δουν 200εκ.ανθρωποι!!!!
    Μπράβο στην Αμάντα και τους γονείς της για το παιδί που έπλασαν σαν χαρακτήρα….να την χαίρονται όπως την χαιρόμαστε και εμείς!!!! εγώ δεν την ήξερα πρίν αλλά δηλώνω χαρούμενη που την γνώρισα αλλά και με τον λόγο που την γνωρισα !!!!!!

    Απάντηση
  3. καλή επιτυχία
    καλή επιτυχία says:

    ΠΕΣΜΕΝΗ η τηλεθεαση κατα 4 μοναδες ακόμα και από τον περσινο ημιτελικο που συμμετείχε η ελλάδα. Τραγικα ποστοστά δυστυχως και σε αυτο φταίει τα αγνωστα ονοματα που κανει αναθέσεις η ερτ και η εμμονη της ΕΡΤ να μη γινεται εθνικος τελικος το φεβρουαριο ωστε να ανεβαινει το ελληνικο ενδιαφερον. Μια αναθεσουλα σε καποιον αγνωστο και εξω απο την πορτα. Προς θεου, το συγκεκριμενο σχολιο δεν θελει να θιξει την Αμαντα που ηταν αξιοπρεπεστατη. Αν ξεπερασει και το αγχος της, θα πιασει το 100 % των φωνητικων της δυνατοτητων ( ειναι κοινο μυστικο οτι ηταν πολυ καλυτερη στην ψηφοφορια των επιτροπων ενώ και τα πλανα ηταν καλυτερα, ακομα και στο rehearsal clip ειναι καλυτερα τα πλανα)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *