Eurovision 2022: Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης του Δεύτερου Ημιτελικού!

Βραδιά δεύτερου Ημιτελικού εχθές, με την ΕΡΤ να καταφέρνει να τραβήξει για άλλη μια φορά τα βλέμματα των τηλεθεατών και να κάνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Με τον δεύτερο Ημιτελικό να μην έχει μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η χώρα μας συμμετείχε την περασμένη Τρίτη, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά καλύτερα από αυτά του Πρώτου Ημιτελικού!.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ημιτελικός της Πέμπτης έκανε νούμερα τηλεθέασης με μέσο όρο 16.2% στο γενικό σύνολο και 18.7% στο δυναμικό (νεανικό) κοινό.

Απέναντι σε μεγαθήρια πάλεψε εχθές για άλλο ένα βράδυ η ΕΡΤ, αλλά βγήκε νικήτρια. Πρόκειται για πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που σίγουρα το βράδυ του Σαββάτου, που δε θα υπάρχει ίδιος ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερα.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Καλημέρα παιδιά!!!!
    Χθες πιάσατε πολλά θέματα στο live αλλά δεν μπορούσα να σας απαντήσω στο YouTube…
    1) το όνειρο μου για μένα είναι από τις καλύτερες συμμετοχές μας….αδικήθηκε απο την σκηνική του παρουσία…φανταστείτε το με μια παρόμοια σαν της Αμάντα….βλέπετε εμείς δεν είμαστε Σουηδία που η τραγουδίστρια σφουγγαριζει τα πατώματα μπροστά σε ένα τεράστιο φανάρι κυκλοφορίας που αναβοσβηνει που περνάει τελικό κ πλασάρεται για νίκη….

    2) ένα σωστό έθνικ δοσμένο όπως πρέπει και όχι μπουζουκομάγαζου πάντα πηγαίνει καλά….ο Γιώρκας με ελληνική γλώσσα μια χαρά πήγε στο televoting….
    Δεν θα με χαλούσε να πήγαιναν οι locomondo με ένα τραγούδι σαν το Μαγικό Χαλί ας πούμε,η οι villagers of giannena city….βέβαια δεν θα δεχόντουσαν ποτέ….ακόμα και με ένα τραγούδι όπως η διασκευή Τα Λιανοχορταρουδια των Κόζα Μόστρα….
    Στην Σουηδία να ξέρετε υπάρχει συγκρότημα που παίζει ρεμπέτικα!!!!!καμμιά σχέση δεν έχουν με την Ελλάδα άκουσαν απλά ρεμπέτικα τραγούδια σε σπίτι ελληνα φίλου τους και τρελλαθηκαν….τραγουδούν σε άπταιστα ελληνικά χωρίς να ξέρουν καν την γλωσσα!!!!

    3) Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα που μας κάνετε….ακόμη κλαίω από χθες 😀

    Για το τέλος σας έχω το καλύτερο!!!!!σύμφωνα με τον Μικρούτσικο η Ανδρομάχη χθες ήταν παράφωνη γιατί ίσως….ήταν στις δύσκολες μέρες !!!!! 😀 😀 😀

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *