Eurovision 2022: Η Δεύτερη Πρόβα της Αρμενίας!

Έκτη μέρα προβών στο Τορίνο και οι τελευταίες χώρες του Α’ Ημιτελικού, οι πρώτες του Β’ Ημιτελικού και οι πρώτες πρόβες των Big-5 είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Τελευταία χώρα για τον Α’ Ημιτελικό η Αρμενία με  τη Rosa Linn και το Snap.

Ποια είναι η Rosa Linn;

Η Rosa Linn γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Vanadzor της Αρμενίας. Στα λόγια της ίδιας της Rosa: «Από έξω κοιτάζοντας προς τα μέσα, οι πιθανότητες φαινόταν ότι ήταν εναντίον μου – ένα άγνωστο κορίτσι από μια μικρή πόλη της Αρμενίας. Αλλά η δύναμη του manifesting είναι πραγματική όταν συνδυάζεται με σκληρή δουλειά, επιμονή, και απλά το να βγάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Είμαι ενθουσιασμένη να αφήσω τον κόσμο να εισέλθει στον εσωτερικό μου κόσμο μέσω της μουσικής μου.»

H Δεύτερη Πρόβα

Όπως είδαμε και στην πρώτη πρόβα, υπάρχει ένα πλήρες κατασκευασμένο σετ για αυτήν την εμφάνιση με ένα λευκό υπνοδωμάτιο με τοίχους και έπιπλα που είναι φτιαγμένα από post-it notes. Η Rosa ρίχνει σιγά σιγά τα post-it notes για να αποκαλύψει μηνύματα και στίχους γραμμένους στους τοίχους καθώς τραγουδά, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας 22 Ιουνίου, η ημερομηνία δηλαδή που εμπνεύστηκε για να γράψει το τραγούδι.

Στη γέφυρα η Rosa ρίχνει τον τοίχο του δωματίου για να διαπιστώσουμε πως το δωμάτιο κοιτάει προς την πίσω πλευρά της σκηνής και πλέον απευθύνεται προς το κοινό. Ο καταρράκτης είναι ενεργός και η Rosa φωτίζεται έντονα από τον προβολέα με τον γενικότερο φωτισμό να περιέχει χρυσαφένιες αποχρώσεις. Στο 3ο run υπάρχει καπνός στη σκηνή, κάτω ουσιαστικά από το δωμάτιο που έχει κατασκευαστεί και πάνω από τον καταρράκτη.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

EBU / ANDRES PUTTING

EBU


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στον διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *