Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας!

Ήρθε η σειρά της Andrea, όπου εκπροσωπεί τη Βόρεια Μακεδονία με το Circles, για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη της πρόβα.

Ποια είναι η Andrea;

Η Andrea Koevska γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2000 στα Σκόπια. Σε ηλικία πέντε ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπου έζησαν για ένα χρόνο. Ήταν στο Χάρλεμ, όπου η Andrea εκτέθηκε για πρώτη φορά σε διάφορα είδη μουσικής. Το πάθος της για τη μουσική ενθαρρύνθηκε από τον παππού της, ο οποίος απεβίωσε όταν ήταν εννέα ετών.

Η μουσική καριέρα της Andrea ξεκίνησε το 2020, αφού οι διασκευές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν αντιληπτά από τον παραγωγό Aleksandar Masevski, ο οποίος άρχισε να δουλεύει μαζί της πάνω στη μουσική. Το πρώτο της single “I Know” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020. Αυτό ακολουθήθηκε από διάφορα άλλα singles, συμπεριλαμβανομένου του “Talk to Me”. Η Andrea έχει λάβει airplay σε χώρες σε όλη την Ευρώπη και σε μέρη της Αφρικής και της Ασίας.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Andrea κέρδισε την εθνικό τελικό της Βόρειας Μακεδονίας, Za Evrosong 2022, κερδίζοντας στην ισοβαθμία το “Superman” του Viktor Apostolovski.

Η πρόβα

Η Andrea είναι μόνη της στη σκηνή, ντυμένη στα μαύρα, υποστηριζόμενη μόνο από παλλόμενα γραφικά και δραματικό φωτισμό.

Χρησιμοποιεί επίσης τις δύο γέφυρες των ανελκυστήρων πάνω από το υδάτινο στοιχείο ως γραφικές οθόνες.

Φωνητικά έχει μικρά προβλήματα αλλά η εμφάνιση της δεν καταφέρνει πολλά σε έναν δύσκολο ημιτελικό σαν αυτόν. Είναι όμως αξιοπρεπής.

Δείτε απόσπασμα της δεύτερης πρόβας μέσα από τις κάμερες:

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / CORINNE CUMMING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. All about Eve
    All about Eve says:

    Το τραγουδι ειναι πολυ καλο και τρομερα υποτιμημενο. Με καλα φωνητικα θα ειναι η εκπληξη της βραδιας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *