Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ελβετίας!

Η Ελβετία και ο Marius Bear ανεβαίνουν στη φετινή σκηνή τώρα ερμηνεύοντας την ήρεμη μεν, συγκινητική δε μπαλάντα του με τίτλο “Boys Do Cry“.

Ποιος είναι ο Marius Bear;

Ο Marius Hügli, γνωστός ως Marius Bear, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1993 στο Appenzell της Ελβετίας. Ο Marius σπούδασε για να γίνει Μηχανικός Κατασκευών πριν πάρει την απόφαση το 2016 να περιοδεύσει στη Γερμανία και την Ελβετία ως μουσικός δρόμου.

Το 2019, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ «Not Loud Enough» και κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ταλέντου στα Swiss Music Awards την ίδια χρονιά. Το 2020, κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού της Whitney Houston “I Wanna Dance With Somebody” αφού το ερμήνευσε στην τηλεοπτική εκπομπή  I Can See Your Voice .

Ο Marius Bear επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελβετία από δύο κριτικές επιτροπές. ένα πάνελ 100 ατόμων που αποτελείται από Ελβετούς fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή των ειδικών της Eurovision, η οποία αποτελούνταν από άτομα που είτε έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό, είτε έχουν υπάρξει μέλη των εθνικών κριτικών επιτροπών στη Eurovision. Κάθε κριτική επιτροπή αποτελούσε το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Η δεύτερη πρόβα

Ο Marius βρίσκεται επίσης μόνος στη σκηνή, μαυροντυμένος με έναν προβολέα πίσω του που κάνει ατμοσφαιρική την εμφάνιση του. Βλέπουμε διάφορα εφέ με τον προτζέκτορα όπως ένα παιδάκι να παίζει με μια σαίτα πίσω ή μια καρδιά ραγισμένη να σχηματίζεται στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής άρτιος φωνητικά και μεταδίδει το συναίσθημα του τραγουδιού. Μια συμμετοχή που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι επιτροπές το βράδυ της Τρίτης.

Εξίσου καλός χωρίς αλλαγές και στις δύο επόμενες του προσπάθειες.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=EvYtKKtJQMQ

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν και το τραγουδι το βρίσκω πολύ μέτριο, η φωνή και το staging είναι ολοσωστα και περνάνε το συναίσθημα. Δεν θα το διέγραφα τόσο εύκολα από τον τελικό… Με μια θέση εντός 5αδας στις επιτροπές και κοντά στη δεκάδα στο κοινό, θα μπορούσε να περάσει οριακά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *