Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας!

Την δεύτερη της πρόβα πραγματοποίησε η ελληνική αποστολή, με τα στοιχήματα και τα προγνωστικά πλέον να φέρνουν την Αμάντα και το Die Together στα πρόθυρα της πεντάδας (την στιγμή που γράφονταν αυτό το άρθρο).

Η τελευταία πρόβα για σήμερα είναι αυτή της Ελλάδας. Η πρώτη πρόβα έτυχε τεράστιας αποδοχής, ήταν η μόνη συμμετοχή που ανέβηκε στον πίνακα των στοιχημάτων. Η καλλιτεχνική προσέγγιση του σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινού φαίνεται πως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αν και μόνο ένα μικρό απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τικ Τοκ. Σήμερα η Amanda έρχεται ξανά στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα της, ελπίζοντας να κρατήσει τα βλέμματα πάνω της και να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Η Δεύτερη Πρόβα

Το τραγούδι ξεκινά σε μια σκοτεινή σκηνή και με κοντινές λήψεις στο πρόσωπο της Amanda που ξεθωριάζουν σε μαύρο. Η Amanda ανοιγοκλείνει τα μάτια της με βάση τις παύσεις του τραγουδιού. Στη συνέχεια, το πλάνο ανοίγει και μπορούμε να δούμε την Amanda όρθια. Υπάρχουν αρκετές καρέκλες στη σκηνή, που μοιάζουν να έχουν λιώσει στα πόδια.

Ο ρυθμός του τραγουδιού δυναμώνει και τώρα από ψηλά βλέπουμε τη σκηνή να γίνεται μπλε, το χρώμα που από εδώ και στο εξής κυριαρχεί στο σκηνικό της Ελλάδας. Στη γέφυρα του τραγουδιού η κάμερα είναι κοντά στην Amanda ενώ στα led βλέπουμε τη σκιά της να χορεύει με ένα αρσενικό.

Προς το τέλος του τραγουδιού υπάρχουν γενικά πλάνα και η σκηνή γεμίζει φως και σκιές γύρω από την Amanda. Το Die Together τελειώνει όπως ξεκινά με κοντά στα μάτια της Amanda, τα οποία κλείνουν.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=k8FT99Qyjuw

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / CORINNE CUMMING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τι θα συμβεί στο Τορίνο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Υπήρξε αλλαγή στο προγραμμα γιατί ήταν να βγει τελευταία σήμερα η Αμάντα;
    Επίσης γιατί έδειξαν replay μαγνητοσκοπημένη την προβα μας στο press?

    Απάντηση
  2. dimitris_esc
    dimitris_esc says:

    Τα φωνητικα χρειάζονται βελτίωση κ οι καρέκλες στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνονται άσχετες με το τραγούδι. Μια μικρη απογοήτευση προς το παρον.

    Απάντηση
      • All about Eve
        All about Eve says:

        Εχω την εντυπωση…οτι φταινε τα back vocals (και πολυ δυνατα και ασυγχρονα). Μακαρι να υπηρχαν μονο προηχογραφημενα.

        Απάντηση
        • Epic
          Epic says:

          H αλήθεια είναι πως οι καρέκλες πρέπει να συντονιστούν καλύτερα και επίσης να τους χαμηλώσουν τα μικρόφωνα. Όλες οι χώρες έχουν ηχογραφημένα φωνητικά και οι έλληνες έβαλαν καρέκλες να τα κάνουν (τα φωνητικά).

          Απάντηση
      • Vangelis vt
        Vangelis vt says:

        Οι δεύτερες φωνές είναι ηχογραφημένες,όχι τα κυρίως φωνητικά. Μου αρέσει που γράφετε σχόλια ορισμένοι.

        Απάντηση
        • Lum
          Lum says:

          Πάντα υπάρχει η φωνή του τραγουδιστή και τα φωνητικά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει και δεύτερη φωνή. Πρώτη φορά ακούω για πρώτα και δεύτερα φωνητικά. Στην προκειμένη περίπτωση ποιοι κάνουν τα πρώτα φωνητικά που όπως λες δεν είναι ηχογραφημένα;

          Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Εγώ τολμώ να το πω. Συγκριτικά με τα άλλα τραγούδια πάντα. Athens 2023. Η κοπέλα έχει φωνάρα και η σκηνική παρουσία αν και κάπως “φτωχή” είναι όμως εντυπωσιακή. Πάμε κοριτσαρα

    Απάντηση
  4. Camelaki
    Camelaki says:

    Επειδή εγώ είδα το live των παιδιών όσοι γράφετε ότι είστε απογοητευμένοι απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται!!!!!!

    Πάμε για μεγάλα πράγματα φέτος!!!!!!

    Απάντηση
  5. Greco London
    Greco London says:

    Απλά συγκλονιστική. Μου αρέσουν τα σχόλια εδω παλι. Πριν όλοι μας ζητούσαμε απο το Φωκα να εστιάσει μόνο στην Αμαντα και να περάσει το συναίσθημα χωρίς πολλες εξαλλοσύνες και πιρουέτες και μόλις κάνει αυτό και παραπάνω αρχίσαμε παλι τη γκρίνια ότι ειναι φτωχό το staging. Ο Duncan Laurence είχε ενα πιάνο και μια φωτεινή λάμπα.. Και κέρδισε.. Όλα μετρούνε αλλα πιο πολύ μετράει πιο τραγουδάει θα σου περάσει το συναίσθημα. Μεγάλο μπράβο οποία θέση και να πάρουμε.

    Απάντηση
  6. All about Eve
    All about Eve says:

    Αυτη η παρουσια και αυτο το staging χρειαζονται μια βελτιωση στα φωνητικα και ενα κλικ χαλαρωμα και η πενταδα ειναι σιγουρη.

    Η Αμαντα μπορει να δωσει συγκλονιστικο performance, αλλα πρεπει να αποβαλλει το αγχος το οποιο εδινε fragility στα φωνητικα.

    Απάντηση
  7. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Το βίντεο που μας δείχνουν είναι από την τρίτη πρόβα λογικό να έχει κουραστεί γι’αυτό δεν ακούγεται καλά φωνητικά.στη πρώτη πρόβα έσκισε παντως

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *