Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ισπανίας!

Προτελευταία για σήμερα η Ισπανία. Η Chanel θα ερμηνεύσει το SloMo.

Ποια είναι η Chanel;

Η ισπανίδα εκπρόσωπος έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στο μουσικό θέατρο, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές των The Lion King, Flashdance, The Bodyguard και Mamma Mia. Έχει επίσης χορέψει στη σκηνή με τη Shakira, στα Μουσικά Βραβεία MTV Europe 2010.

Η Chanel έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές στην ισπανική τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων των Águila Roja, El Continental και El Secreto de Puente Viejo. Έχει κοσμήσει επίσης την ασημένια οθόνη, ως μέρος του καστ της ταινίας El Rey de la Habana, μιας ταινίας του Agustí Villaronga.

Το SloMo είναι το ντεμπούτο σινγκλ της τραγουδίστριας. Αποτελείται από μια ομάδα μουσικών που έχουν συνεργαστεί με Madonna, Black Eyed Peas, Britney Spears, Ricky Martin, Mariah Carey και Nicki Minaj.

Η πρόβα:

Η Chanel ανεβαίνει στη σκηνή της Pala Olympico για τη δεύτερη της πρόβα.

Φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο μακρυμάνικο κορμάκι με ασημένια σχέδια και πολύ ψηλές μπότες που ενώνονται με το κορμάκι,ενώ από πάνω φοράει ένα κοντό σακάκι στα ίδια σχέδια.

Στη σκηνή περιστοιχιζεται από 5 χορευτές,τρεις άνδρες και δύο γυναίκες,οι οποίοι κάνουν την ίδια χορογραφία με τον εθνικό τελικό.

Στη γέφυρα ο ένας χορευτής βγάζει το τζάκετ της Chanel και αυτή εκτελεί την ατομική χορογραφία,ενώ στη συνέχεια κρατάει και μια βεντάλια.

Τα πλανα εναλλασσονται συνέχεια ενώ οι φωτισμοί κινούνται σε πλαίσια κίτρινου,κοκκινου και λευκού φόντου.

Φωνητικά η Chanel είναι πολύ καλή.

Πρόκειται για την πιο δυναμική εμφάνιση του διαγωνισμού και σίγουρα σε καθηλώνει.

Η Ισπανία διεκδικεί για πρώτη φορά τη νίκη στο διαγωνισμό μετά από πολλά χρόνια.

EBU/CORINNA HUNNING

https://youtu.be/bCpd68vC_Go

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Οι υπερβολές των fans σχετικά με την ισπανική συμμετοχή φέτος δεν έχουν όρια. Αυτό το τραγούδι πέρσι ούτε στη δεκάδα δεν θα έμπαινε.

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Αντικείμενα το πιο catchy τραγούδι για φέτος.Αυτο που άκουσα φωνητικά χωρίς να είμαι γνώστης μου φάνηκε αρκετά καλό σε σχέση με άλλα live της.Νικητηριο δεν νομίζω να είναι αλλά στις πρώτες 7 θέσεις θα είναι σίγουρα.

    Απάντηση
  3. Stavros
    Stavros says:

    Η wanna be φουρειρα πλασαρεται τωρα και σαν φαβορι για νικη απο κατι φανς. Μιλαμε το τραγουδι ειναι η εννοια του MID. Η εννοια του 5-5,5/10. Αλλα με τοσο τραγικο επιπεδο φετος δυστυχως αυτα θα βλεπουμε…Δεν ηθελα να βγαζω κομπλεξ για φετος αλλα πραγματικα ειναι απο τους χειροτερους διαγωνισμους των τελευταιων ετων. Με το ζορι 5-6 τραγουδια εχουν replay value. Εδω τα μισα φετινα δε τα θυμαμαι καν καλα καλα!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν η Ισπανία ή η Ουκρανία, για διαφορετικούς λόγους, ο διαγωνισμός “πηγαίνει πίσω”. Εδώ θα φανεί κατά πόσο έχουν μπει οι επιτροπές για να κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια…
    ΥΓ: Θα ελεγα (μετά τις πρόβες) ότι η νίκη θα παίξει μεταξύ Σουηδίας, Ουκρανίας (για άλλους λόγους) αλλά τώρα αρχίζω να πιστεύω σε ενδεχόμενη νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου, ως νικητή έκπληξη. Τώρα για το slo mo της channel ναι οκ, ευχάριστο πιασαρικο αλλά ως εκεί.

    Απάντηση
  5. Τina
    Τina says:

    Επιμένω ότι η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει είναι πολύ καλύτερη από την Σουηδία εννοείται από την Ισπανία που είναι ένα απλό ρυθμικό τραγούδι και δεν μου αρέσει καθόλου η ενδυματολογική επιλογή καθώς για μένα δεν σέβεται το θεατή .

    Απάντηση
  6. Στρατος
    Στρατος says:

    Η Ισπανία θεωρώ ότι θα πάει καλά στο κοινό..στις επιτροπές όμως θα τ βρει σκούρα….το ην.βασιλειο μέτριο κατά εμέ……θεωρώ ότι Φινλανδία κ Κύπρος θα είναι οι ευχάριστες εκπληξεις

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *