Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Κροατίας!

Την δεύτερη πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνου ολοκλήρωσε σήμερα η Mia Dimšić, από την Κροατία, με το τραγούδι Guilty Pleasure.

Ποια είναι η Mia Dimšić;

Η Mia είναι μια τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στη πόλη Όσιγιεκ ενώ η μουσική της καριέρα ξεκίνησε όταν το rock συγκρότημα Džentlmeni την προσκάλεσε να τους συνοδεύσει στις συναυλίες τους σε Η.Π.Α. και Καναδά. Με το τέλος της περιοδείας δεν άργησε να συνθέτει το δικό της υλικό. Αναφέρει ως μεγάλες μουσικές της επιρροές την Norah Jones, την Kacey Musgraves και την Taylor Swift.

Έχει κυκλοφορήσει δύο chart topping albums (συν έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο που έφθασε μέχρι το #2) και έξι singles που έφθασαν στη κορυφή των κροατικών charts. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήδη έχει κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, Cesta Do Sna (Ο Δρόμος Προς το Όνειρο).

Η πρόβα

Η Mia Dimšić ανεβαίνει στην σκηνή με το εντυπωσιακό ροζ φόρεμα της.  Παίζοντας με την κιθάρα της, ο φωτισμός που κυριαρχεί είναι στις αποχρώσεις του μπλε. Υπάρχει χορογραφία 2 εκ των τριών χορευτών της σκηνής με τον τρίτο να αλληλοεπιδρά με την Μia. Στην αρχή της εμφάνισης έχει ένα θέμα με το ακουστικό της. Η όλη εμφάνιση είναι γλυκιά και ανάλαφρη. Η ίδια φαίνεται αρκετά αγχωμένη αν και καλή φωνητικά. Από την γέφυρα του κομματιού οι χορευτές φωτίζονται με ροζ αποχρώσεις με την Mia να κάνει φινάλε μόνη της.

Στο τέλος, παραπονέθηκε για το τεχνικό πρόβλημα στο ακουστικό της.

Στο δεύτερο γύρο είναι φανερά καλύτερη και πιο άνετη ενώ απ’ τη μέση του τραγουδιού και μετά, το ακούσαμε στην Κροατική γλώσσα κάτι που είναι αρκετά όμορφο. Ωστόσο παραπονέθηκε εκ νέου για πρόβλημα με το ακουστικό της.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / CORINNE CUMMING

Η Κροατία εμφανίζεται στην 11η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στις 10 Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *