Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Μάλτας!

Επόμενη στη σκηνή, η Emma Muscat από την Μάλτα η οποία διαγωνίζεται με το τραγούδι I Am What I Am.

Ποια είναι η Emma Muscat;

Αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της χώρας των τελευταίων ετών. Εκτός από περιζήτητη τραγουδίστρια η Muscat συνθέτει μουσική, γράφει στίχους ενώ παίζει άριστα πιάνο. Δε θα είναι η πρώτη της φορά στην Ιταλία. Στη πραγματικότητα, η Μαλτέζα τραγουδίστρια έχει ήδη χαράξει μια εντυπωσιακή καριέρα στη χώρα αξιοποιώντας τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του δημοφιλούς ιταλικού talent show, Amici di Maria De Filippi.

Μετά την εμφάνιση της στο show, υπέγραψε με την Sony Music Italia και κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο. Το Moments έφθασε στη κορυφαία τριάδα των charts δίνοντας της την ευκαιρία να εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Jason Derulo, η Hailee Steinfeld, ο Sigala, ο Martin Garrix, η Bebe Rexha και η Ava Max.

Η πρόβα

Το εισαγωγικό postcard της Μάλτας αντί για την Emma έδειχνε την Brooke από την Ιρλανδία.

Η Emma ξεκινάει παίζοντας πιάνο σε ένα βάθρο. Στη συνέχεια ανεβαίνει στο πιάνο και φωτίζεται με χρυσό φωτισμό. Στο δεύτερο κουπλέ έρχεται μπροστά από το πιάνο και στο δεύτερο ρεφρέν κατεβαίνει και προχωρά στη δεύτερη σκηνή όπου πλαισιώνεται από δύο χορευτές και δύο χορεύτριες. Στη γέφυρα καλεί το κοινό να χειροκροτήσει με τον ρυθμό. Στο τελευταίο ρεφρέν χορεύει με τους χορευτές.

Στην τρίτη προσπάθεια προστέθηκε ξηρός πάγος στη σκηνή και πυροτεχνήματα στο τελευταίο ρεφρέν.

Δείτε απόσπασμα της δεύτερης πρόβας μέσα από τις κάμερες:

https://www.youtube.com/watch?v=YYNtkJwsYpM

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / ANDRES PUTTING

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *