Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας!

Την δεύτερη πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνου ολοκλήρωσαν σήμερα οι Kalush Orchestra, από την Ουκρανία, με το τραγούδι Stefania.

Ποιοι είναι οι Kalush Orchestra;

Το ουκρανικό συγκρότημα ραπ δημιουργήθηκε το 2019, και πήραν το όνομά τους από τη γενέτειρα του Psiuk, Kalush. Το 2021, οι Kalush ανακοίνωσαν την έναρξη ενός παράλληλου project, του Kalush Orchestra. Σε αντίθεση με το κύριο συγκρότημα, οι Kalush Orchestra επικεντρώνονται στο ραπ με λαϊκά μοτίβα και την ουκρανική παραδοσιακή μουσική.

Φέτος συμμετείχαν στο Vidbir 2022, τον εθνικό διαγωνισμό της Ουκρανίας. Πήραν το εισητηριο για την εκπροσώπηση της χώρας μετά την αποχώρηση της νικήτριας του διαγωνισμού Alina Pash.

Η πρόβα

Οι Kalush Orchestra ανεβαίνουν στη σκηνή επί της οποίας το σκηνικό που επικρατεί στην αρχή έχει πορτοκαλί προβολείς φωτίζουν τους καλλιτέχνες. Τα Led στο πάτωμα σε κάποια στιγμιότυπα δείχνουν τις σκιές του συγκροτήματος. Ο ένας τραγουδιστής φοράει το ροζ καπέλο του καθώς ερμηνεύει το τραγούδι. Επικρατεί χορογραφία σε όλη την διάρκεια της εμφάνισης τους. Στο τελος η σκηνή είναι φωτισμένη από μπλε και κίτρινα χρώματα. Η εμφάνιση τους θυμιζει αρκετά αυτή του εθνικού τελικού της χώρας, έχουν φέρει όμως αρκετή ενέργεια στη σκηνή της Eurovision για την δεύτερη πρόβα τους.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=4fPi0kFryLI

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Η Ουκρανία εμφανίζεται στην 6η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στις 10 Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2022!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια συμμετοχή που άλλες χρονιές θα μιλάγαμε για τοπ 10 ή τοπ5… Τώρα μιλάμε για “απόλυτο νικητή” για λόγους καθαρά μη μουσικούς.
    Προσωπικά αυτό που είδα μου αρέσει, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει να κερδίσει μιας και υπάρχουν καλύτερες συμμετοχές φέτος. Θα έλεγα ότι μια θέση εντός της δεκάδας ή έστω και 5αδας θα ήταν πιο δίκαιη. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Θωμάς
    Θωμάς says:

    Έχει αφαιρεθεί το βίντεο από το κανάλι της Eurovision. Γιατι; Επίσης συμφωνώ ότι δεν αξίζει πρώτη θέση. Την δεύτερη ναι κι αυτό τιμής ένεκεν. Όπως και να έχει, αν κερδίσει θα το σεβαστώ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *