Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας!

Τη σκυτάλη για την δεύτερη πρόβα της παίρνει η MARO από την Πορτογαλία με το τραγούδι “Saudade, saudade”.

Ποια είναι η MARO;

Στην ηλικία των 19 ετών συνηδητοποίησε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Αποφοίτησε από τη Μουσική Ακαδημία του Μπέρκλι το 2017 και αποφάσισε να μην γυρίσει στην Πορτογαλία αλλά να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Κατά το πρώτο έτος της παραμονής της εκεί κυκλοφόρησε έξι δίσκους που έγραψε και παρήγαγε η ίδια. Την ίδια περίοδο ο βραβευμένος με Grammy Jacob Collier την προσκάλεσε να συμμετάσχει στην πρώτη του μπάντα για την τουρνέ του. Η ίδια συμμετείχε και ως vocalist και ως instrumentalist.

Έχει ανοίξει συναυλίες για καλλιτέχνες όπως η Jessie J, οι Fatai, ¿Téo? ενώ πιο πρόσφατα για την Charlotte Cardin.

Η πρόβα

Σειρά έχει η Maro η οποία εμφανίζεται στη σκηνή με πέντε κοπέλες στα φωνητικά να την συνοδεύουν, διαμορφώνοντας έναν κύκλο μεταξύ τους. Σε αντίθεση με τον εθνικό τελικό της Πορτογαλίας είναι όρθιες και όχι καθισμένες σε καρέκλες. Το πρώτο πλάνο της κάμερας κινείται κυκλικά από τα φωνητικά μέχρι την να μας δείξει την Maro. Υπάρχει καπνός στη σκηνή και χαμηλός φωτισμός. Στα LED από πίσω εμφανίζεται ο τίτλος του τραγουδιού στο ρεφρέν, ενω μπλε προβολείς λούζουν την σκηνή. Η εμφάνιση κλείνει με κοντινό στην τραγουδίστρια καθώς πίσω της προβάλουν πορτοκαλί και μπλέ φώτα. Φωνητικά είναι πολύ καλό, μια εμφάνιση που σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / CORINNE CUMMING


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *