Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Σουηδίας!

Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου Ημιτελικού σειρά έχει η Σουηδία. Η Cornelia Jacobs θα ερμηνεύσει το τραγούδι της “Hold me Closer”.

Ποια είναι η Cornelia Jakobs ;

Η Anna Cornelia Jakobsdotter Samuelsson, γνωστή και ως Cornelia Jakobs, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1992 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική το 2008 όταν πέρασε από οντισιόν για το Swedish Idol.

Η καριέρα της απογειώθηκε λίγα χρόνια αργότερα όταν εντάχθηκε στην Love Generation. Το συγκρότημα συμμετείχε στο Melodifestivalen 2011 και 2012, με το τραγούδι “Dance Alone” να εκτοξεύεται τα σουηδικά charts. Η Cornelia έχει γράψει και συνθέσει πολλά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού του Efraim Leo για το Melodifestivalen 2021 “Best of Me”.

Φέτος κατάφερε και κέρδισε με σχετική άνεση το Melodifestivalen αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί Anders Bagge, που τα προγνωστικά είχαν ως σίγουρο νικητή.

Η πρόβα:

Η Cornelia ανεβαίνει ξυπόλυτη στη σκηνή του Τορίνο,φορώντας ένα μαύρο ριγέ παντελόνι και ένα ασημένιο top με ένα γκρι μπουστακι από κάτω.

Στη σκηνή βλέπουμε μια τεράστια σφαίρα η οποία φωτίζεται από πίσω με έναν προτζεκτορα στα χρώματα του λαχανί και του κόκκινου,σχεδόν παρόμοια με αυτή του εθνικού τελικού αλλά πιο μεγάλη σε μέγεθος.

Η Cornelia ξεκινάει καθιστή να τραγουδάει ενώ σιγα σιγα σηκώνεται και τραγουδάει στο stant της. Βλέπουμε πολλά κοντινά στο πρόσωπο της,τα οποία θέλουν να αποτυπωσουν τις εκφράσεις της.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου run έχει πολλά θέματα με τον ήχο και το μικρόφωνο της αλλά και με τα πλάνα.

Φωνητικά είναι η καλύτερη της φορά. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα νίκης.

Στο δεύτερο run χρησιμοποιείται και καπνός μετά τη γέφυρα του τραγουδιού, ωστόσο η ίδια δεν είναι καλή φωνητικά.

Δείτε απόσπασμα της δεύτερης πρόβας μέσα από τις κάμερες:

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / ANDRES PUTTING


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Το δικό μας τραγούδι είναι καλύτερο είναι κουραστικό να βλέπεις το ίδιο ρούχο το ίδιο σκηνικό και κινησιολογία καθόλου .Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο άρθρο σας από τη βραδιά του melodifestivalen δεν άλλαξε κάτι υποψηφιότητα νίκης έχει αυτός που δεν δείχνει τα ιδια πράγματα η Ελλάδα που όλοι αναρωτιοντουσαν πως θα είναι η σκηνική παρουσία και αν θα αναδείξει το κομμάτι η θα το καταδικάσει απέδειξε ότι η αποστολή μας δούλεψε με την σκηνική παρουσία και θεωρείται από τις καλύτερες και δικαίως μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση.

    Ε

    Απάντηση
    • Idk
      Idk says:

      Οι περισσότεροι τηλεθεατές στον τελικό θα δουν για πρώτη φορά το staging της Σουηδίας… Απο την στιγμή που το staging ταιριάζει με το τραγούδι που στέλνουν (βέβαια θεωρώ το δικό μας λίγο καλύτερο) γιατί να το αλλάξουν;

      Απάντηση
    • angela
      angela says:

      Ελάχιστοι από αυτούς που θα δουν τον ημιτελικό θα έχουν δει την εμφάνιση της στο Melodifestivalen. Το γεγονός ότι το κράτησαν ίδιο δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται αρνητικό εφόσον έχει αποσπάσει καλά σχόλια και επίσης μέχρι να βγει αυτή η εμφάνιση έχει γίνει και εκεί μια προσπάθεια και σκέψη δεν χρειάζεται να το κάνουν δύο φορές επειδή έχουν εθνικό τελικό σε αντίθεση με την Ελλάδα που έκανε εσωτερική επιλογή.

      Απάντηση
  2. tbww
    tbww says:

    Ειδικά σήμερα η Κορνηλια είχε πολυ μέτρια προβα. Και στη μεγαλυτερη σκηνή του Τορίνο χάνεται. Δεν νομίζω να προκειται για υποψηφιότητα νίκης

    Απάντηση
  3. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Nα ήτανε η ζήλεια ψώρα…
    Δε λέω καλή η πρόβα της Ελλάδας αλλά την απήχηση του Σουηδικού τραγουδιού (νικητήριο σε όλα σχεδόν τα polls) δεν την φτάνουμε όσο και να χτυπιέστε.
    Τζάμπα η χολή που ρίχνετε

    Απάντηση
  4. Camelaki
    Camelaki says:

    Τίνα αυτά που λες ισχύουν για όλες τις άλλες χώρες…η Σουηδία ότι και να στείλει είναι ουαου,πρωτότυπο, νικητήριο….ακόμη και τις γαλοπούλες της Ιρλανδίας να έβαζαν πανω στην σκηνή θα το ονόμαζαν δημιουργικό!!!!
    Τα παιδιά που είναι στο Τορίνο είπαν ότι η πρόβα της είναι χάλια οι ξένοι την είδαν νικητήρια!!!!
    Αν είχε η Ελλάδα τέτοια πρόβα θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια….
    Τώρα σε μια ψηφοφορία των δημοσιογράφων σε μια σελίδα ψηφίστηκε η καλύτερη πρόβα σήμερα!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *