Eurovision 2022: Η Δεύτερη Πρόβα της Φινλανδίας!

Έκτη μέρα προβών στο Τορίνο και οι τελευταίες χώρες του Α’ Ημιτελικού, οι πρώτες του Β’ Ημιτελικού και οι πρώτες πρόβες των Big-5 είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Πρώτη χώρα για τον Β’ Ημιτελικό η Φινλανδία με τους The Rasmus και το Jezebel.

Ποιοι είναι οι The Rasmus;

Για μαζί σχεδόν 30 χρόνια, οι The Rasmus είναι ένα από τα πιο διεθνών επιτυχημένα συγκροτήματα της Φινλανδίας!

Το μεγαλύτερο τους χιτ, το “In the Shadows”, έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια stream στο Spotify, ενώ έχει βγει αρκετά χρόνια πριν εφευρεθεί η μουσική αυτή πλατφόρμα.

Μπορεί αυτό το τραγούδι να είναι το μεγαλύτερο χιτ του συγκροτήματος, έχουν όμως κυκλοφορήσει αρκετούς πλατινένιους δίσκους, κερδίσει πολυάριθμα βραβεία σε μουσικούς διαγωνισμούς και εννοείται παίξει ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision είναι κομμάτι της δεύτερης επιστροφής του συγκροτήματος, όπως λένε οι ίδιοι. Έχουν προσλάβει καινούριο κιθαρίστα, Emppu, η οποία έκανε τη δική της καριέρα στα τέλη των 90’s σε ένα Φινλανδικό girlband που ονομαζόταν Tiktak. Το συγκρότημα απαρτίζεται επίσης από τον Lauri ( κεντρικό τραγουδιστή και συνθέτη), Eero (μπασίστα) και τον Aki (κιθαρίστα).

H Δεύτερη Πρόβα

Ήδη γνωρίζουμε πως  η σκηνή της Φινλανδίας θα είναι γεμάτη με τεράστια μαύρα μπαλόνια που επιπλέουν στη σκηνή. Το συγκρότημα έχει επιλέξει αδιάβροχα ρούχα σε κίτρινο χρώμα.

Η πρόβα ξεκινάει και ο Lauri κρατάει ένα μπαλόνι με την κάμερα να κοιτάει πάνω του. Ο φωτισμός επικεντρώνεται σε κίτρινο με λευκές πινελιές. Στο δεύτερο κουπλέ, ο Lauri κινείται ανάμεσα στα μπαλόνια και το  συγκρότημα. Αυτή τη φορά στο τρίτο run δεν υπήρχαν πυροτεχνήματα αλλά καπνοί που έβγαιναν πίσω από τα μπαλόνια.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=OAk5h_kcnI8&ab_channel=EurovisionSongContest

EBU / CORINNE CUMMING

EBU / CORINNE CUMMING


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Φινλανδίας στον διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *