Eurovision 2022: Η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των Big 5 στον Τελικό!

Τις δεύτερες πρόβες τους είχαν σήμερα οι Big 5, ενώ αμέσως μετά κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης τους στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (14/5). Πρώτη στην σειρά ήταν η Γαλλία και οι κληρώσεις ολοκληρώθηκαν με αυτή της Γερμανίας.

Το άρθρο ανανεώνεται

  • Υπενθυμίζουμε ότι η Ιταλία, με τους Mahmood and Blanco και το Brividi, έχουν ήδη κληρωθεί να εμφανιστούν στην ένατη θέση του μεγάλου Τελικού.
  • Η Γαλλία με τους Alvan and Ahez  και το Fulenn, θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό.
  • Ο Sam Rayder από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Space Man, θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό.
  • Η Ισπανία με την Chanel και το SloMo, θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό.
  • Η Γερμανία με τον Malik Harris και το Rockstars, θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό.

Υπενθυμίζουμε πως οι προκρινόμενες χώρες από τους ημιτελικούς θα μάθουν τη σειρά εμφάνισής τους στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του εκάστοτε ημιτελικού.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αν τελικά κερδίσει η Ισπανία φέτος πάει να πει ότι η ebu “σπρώχνει” μια χώρα στο να νικήσει γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι τηλεθεατές προτίμησαν το Ισραήλ και την Νέτα από την Φουρέιρα, αλλά φέτος ξαφνικά με ίδιο στυλ τραγουδιού θα κερδίσει η Σανέλ….
    Οπότε μάλλον είναι δώρον άδωρον ότι και να στέλνουμε αφού θα ξανακερδίσουμε όταν ξαναθελήσει η ebu νικητές αν ποτέ το θελήσει δηλαδή..μέχρι τότε θα συνεχίζουμε με απλά καλές θέσεις…ελπίζω αν ξανακερδίσουμε να το ζήσω και να μην έχω αποδημήσει εις Κύριον γιατί προς τα κει το κόβω…
    Ακόμη και σας στο live μαγκωμένους σας είδα μετά την πρόβα για νίκη της Ελλάδας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που το πιστεύατε περισσότερο…
    Το άσχημο θα είναι να μην κάνει ούτε η Μαδρίτη καλή διοργάνωση γιατί τότε δεν θα ξαναδεί ο Νότος νίκη στον αιώνα τον άπαντα!!!!!!

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Πολύ απλά δεν χρειάζεται να ξανασυμμετασχουμε δεν υπάρχει λόγος να καταβάλουμε σαν χώρα υπερπροσπάθεια για να βρεθούμε στη 10 θέση όταν χώρες με ίδιο ύφος τραγουδιού με εμάς η υποδεέστερα από μας και χωρίς πολλές φορές ιδιαίτερη προσπάθεια στην σκηνική παρουσία να παίρνουν την πρώτη θέση ας σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ας θυμηθούμε πόσο χαμηλη βαθμολογία μας δίναν κάποιες χώρες όταν μας εκπροσώπησε η Παπαρίζου δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα.

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Θωμά κ Τίνα με ενοχλεί αφόρητα να στέλνουμε ταλαντούχα παιδιά (πολύ περισσότερο φέτος με την Αμάντα κ λόγω τραγουδιού) και να μην αντιμετωπίζομαστε με τον ίδιο τρόπο με τις άλλες χώρες….αυτό δεν είναι μουσικός διαγωνισμός πλέον αλλά μια μίξη από πολιτικά παιχνιδια,κλίκες χώρων και τα προσωπικά παιχνίδια της ebu για το ποιος θα κερδίσει….
    Δεν αποκλείω και το 05 να “βοήθησε” στην νίκη μας λόγω των πολύ καλών Ολυμπιακών Αγώνων που είχαμε διοργανώσει ένα χρόνο πριν,αλλά τουλάχιστον το αξιζαμε ασχέτως αν βόρεια ευρώπη πλην Σουηδίας και οι πρώην δημοκρατίες του σοβιετικού μπλοκ μας έθαψαν κανονικότατα στην βαθμολογία!!!
    Αν φέτος όλοι αυτοί που αγνόησαν εμάς τότε,ψηφίσουν την Σανέλ και κερδίσει δεν θα είναι κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας???
    Τα παιδιά του σάιτ εδώ λένε και ξαναλένε ότι η ΕΡΤ το θέλει με στόχο τα επόμενα χρόνια να ξανακερδίσουμε αλλά όπως είναι πλέον ο διαγωνισμός μην γελιόμαστε και μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας αυτό δεν θα γίνει ποτέ….
    Η Αμάντα αν ξαναπάει κάποια χρόνια μετά με την Νορβηγία περισσότερες πιθανότητες θα έχει για νίκη δυστυχώς….
    Κάθε χρόνο τα βλέπω αυτά αλλά είναι τα τραγούδια μας που δεν χτυπάνε πρωτιά και έτσι το αντιμετωπίζω ψύχραιμα….φέτος λόγω εκπροσώπου και τραγουδιού αν με πιάσει κάποιος από την μύτη θα κάνω μπάμ!!!!!!
    Οι Σουηδοί και η ebu δεν έμαθαν τίποτα απο το πρόσφατο γιουχάισμα στην σουηδια για το σπρώξιμο των επιτροπών σε ότι κι αν στέλνουν και συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο…..
    Ας τελειώσει ο διαγωνισμός φέτος πρώτα ο Θεός και ανάλογα το αποτέλεσμα ας αποφασίσει η ΕΡΤ να αποχωρήσει και ας μείνει η ebu με Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και το Κόσσοβο που θα μπει κάποια στιγμή σίγουρα!!!!!!
    Θέλουμε έναν διαγωνισμό να μας διασκεδάζει και να μας γεμίζει με προσμονή για νίκη όταν το αξίζουμε, όχι να μας κάνει τα νεύρα πρόκες από τις αδικίες!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *