Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Γεωργίας!

Αμέσως μετά το μεσημβρινό διάλειμμα, στη σκηνή του Pala Olimpico ανεβαίνουν οι Circus Mircus από την Γεωργία!

Ποιοι είναι οι Circus Mircus;

Η μπάντα ιδρύθηκε στη Τιφλίδα από τρεις σπουδαστές της ακαδημίας τσίρκου την οποία, όμως, εγκατέλειψαν στα τέλη του 2020. Σε ένα σημείωμα που έδωσαν στους διοργανωτές του Διαγωνισμού εξήγησαν: ”Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, ίσως οι χειρότεροι από όλους. Για αυτό γίναμε φίλοι”. Ηχητικά μοναδικοί, η μουσική των Circus Mircus περιλαμβάνει ένα εύρος ειδών και αντανακλά τον εσωτερικό κόσμο και τις εμπειρίες κάθε μέλους. Ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας τους βρίσκεται στη πλήρη παραμέληση των μουσικών πλαισίων.

Από την ίδρυση τους το 2020 έχουν κυκλοφορήσει 11 τραγούδια.

Η πρόβα

Η όλη εμφάνιση των Circus Mircus είναι ξεσηκωτική, εκκεντρική με στοιχεία βικτωριανού τσίρκου ενώ υπάρχουν πολλοί led φωτισμοί. Στα γραφικά από πίσω κυριαρχούν έντονα χρώματα ενώ δε λείπουν και οι… κλόουν. Με τόσες πολλές πληροφορίες θα έπρεπε να μην λειτουργήσει τίποτα σωστά, αλλά όλα κατέληξαν καλώς!

Η δεύτερη πρόβα της Γεωργίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους Circus Mircus στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS


Δείτε την πρόβα από το TikTok:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7093133046982954245?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7093101750811280902

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *