Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Κροατίας!

Επόμενη στη σκηνή του Τορίνο, η Mia Dimšić από την Κροατία με το τραγούδι Guilty Pleasure.

Ποια είναι η Mia Dimšić;

Η Mia είναι μια τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στη πόλη Όσιγιεκ ενώ η μουσική της καριέρα ξεκίνησε όταν το rock συγκρότημα Džentlmeni την προσκάλεσε να τους συνοδεύσει στις συναυλίες τους σε Η.Π.Α. και Καναδά. Με το τέλος της περιοδίας δεν άργησε να συνθέτει το δικό της υλικό. Αναφέρει ως μεγάλες μουσικές της επιρροές την Norah Jones, την Kacey Musgraves και την Taylor Swift.

Έχει κυκλοφορήσει δύο chart topping albums (συν έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο που έφθασε μέχρι το #2) και έξι singles που έφθασαν στη κορυφή των κροατικών charts. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήδη έχει κυκλφορήσει τα απομνημονεύματά της, Cesta Do Sna (Ο Δρόμος Προς το Όνειρο).

Η πρόβα

Φυσικά και οι επιρροές της που αναφέρθηκαν και προηγουμένως είναι εμφανείς και στο κομμάτι με το οποίο διαγωνίζεται η Mia. Η ίδια φοράει ένα ροζ φόρεμα με βολάν στο τελείωμα που θυμίζει το αντίστοιχο από τις χορεύτριες του φλαμένγκο. Συνοδεύεται από τρεις χορευτές οι οποίοι με το χορό τους μας λένε μια ιστορία. Το στήσιμο της Κροατικής συμμετοχής είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στις πρόβες.

Η δεύτερη πρόβα της Κροατίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Mia στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Κροατίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok!

@eurovision The voice 😍 The Dancing 😍 that’s @Mia taking the stage for Croatia’s first rehearsal! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *