Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου!

Την αυλαία των σημερινών πρώτων προβών στο Pala Olimpico του Τορίνου, ρίχνει η Ανδρομάχη από την Κύπρο με το Ela.

Ποια είναι η Ανδρομάχη;

Οι ένθερμοι θαυμαστές της ποπ, θα γνωρίζουν ότι η Ανδρομάχη, βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Γεννημένη στη Γερμανία και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, η μουσική ήταν πάντα ένα τεράστιο μέρος της ανατροφής της. Όλη η οικογένειά της ασχολιόταν, με το τραγούδι και το χορό.

Η Ανδρομάχη έγινε ευρέως γνωστή, όταν διαγωνίστηκε στο The Voice of Greece και αργότερα υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Το σινγκλ της, Να σουν Ψέμα, έγινε η μεγαλύτερη της επιτυχία, στο ραδιόφωνο αλλά και στις μουσικές πλατφόρμες, εδραιώνοντας την ιδιότητά της ως η ποπ σταρ που πρέπει όλοι να ακολουθούν.

Η πρόβα

Η Κύπρος έχει σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα prop της σημερινής ημέρας προβών. Στη σκηνή, υπάρχει μια τεράστια κατασκευή σε σχήμα κοχυλιού που φιλοξενεί τόσο τις δύο χορεύτριες, όσο και τα γραφικά.

Η Ανδρομάχη εμφανίζεται σαν την θεά Αφροδίτη, που αναδύεται από τα κύματα, φέρνοντας κομψότητα και ενέργεια, στην τελευταία πρόβα της ημέρας.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

@eurovision @Andromache_dim can’t wait to get on stage and we can see why! Incredible first rehearsal for Cyprus 🇨🇾 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Ανδρομάχη στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2022!

28 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Δεν ξέρω πως θα δείχνει τηλεοπτικά αλλά φωτογραφικά όπως το βλέπω……ο Χριστός και η μανούλα του!!!!!
    Γιατί Κύπρο μου αυτοκαταστρέφεσαι????

    Απάντηση
    • Iωαννα
      Iωαννα says:

      ΠΕΣ ΤΑ!Ουτε εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα μπορει να φταει και η γωνια ληψης αλλα η Αρτα και τα Γιαννενα.Ειναι ενα ερωτικο κομματι πιστευω δεν χρειαοντουσαν τοσα πολλα

      Απάντηση
      • 12345
        12345 says:

        Δεν θέλω να σου το χαλάσω, αλλά κι εσύ λάθος είσαι. Στην κλητική είναι Κύπρε, όσο περίεργο και να ακούγεται. όταν θέλουμε να φωνάξουμε μια πρόεδρο λέμε “κυρία Πρόεδρε” και όχι “κυρία Πρόεδρος”.

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει η Κύπρος από το 2018 και μετά. Μου αρέσει σαν ιδέα αλλά δεν ξέρω αν τηλεοπτικα γράφει αρκετά καλά ώστε να μην κουράζει. Η Ανδρομάχη πάντως πανέμορφη, κομψή και πολύ καλή φωνητικά (σε αντίθεση με κάτι Τσαγκρινουδες κλπ).
    Δεν θεωρώ ωστόσο ότι η Κύπρος έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση μιας και αφενός ο 2ος ημιτελικός είναι πολύ απρόβλεπτος και αφετέρου απουσιάζουν οι 24 πολύτιμοι πόντοι από Ελλάδα και δεν ξέρουμε αν και πόσο θα ψηφιστεί από τις βορειότερες χώρες η κυπριακή συμμετοχή! Ελπίζω έστω και οριακά να προκριθεί! Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Στην αισθητική και στα μορφολογικα στοιχεία των props ειναι διαφορετικο το φετινο σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες, στην ουσια ομως η συλληψη ειναι ιδια με περσι: προκειται για σκηνικα που δεν εχουν καμια οργανικη συνδεση με το κομματι και ειναι απλα για να βρισκονται. Προσφερε μηπως κατι ο τεραστιος καθρεφτης της Τσαγκρινου περσι ή εκανε κατι δοαφορετικο αποτι θα εκαναν τα LEDs ας πουμε ? Ολες αυτες οι υπερκατασκευες προσωπικα μου κανουν λιγο βαριεμαι να κανω μια εντυπωσιακη χορογραφια οποτε ας βρω κατι να γεμισω τη σκηνη.

      Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Ο,τι πιο παλιακο μπορουσαν να κάνουν, το έκαναν. Είπαν ας πάρουμε το θέμα με το κοχύλι από το Aphrodisiac, μια γιουροβιζιον μια δεκαετια πριν και ας το κανουμε σε πλαστικο τωρα αντι για απλο φοντο. Κριμα πολυ κριμα η Κυπρος φετος. Κακως προσλαμβανουν και τον καθε Dietman εργολαβια προτου καν διαλεξουν και ακουσουν το τραγουδι.

    Απάντηση
    • Chris Koul
      Chris Koul says:

      Ε, βέβαια, τι ξέρει ο κάθε Dietman μόνο τα Brit Awards σκηνοθετεί, τι να κλάσει στη Γιουροβίζιον. Δεν ξέραμε να γεμίσουμε τη σκηνή αναποδογυρισμένες καρέκλες καφενείου να θεωρηθούμε σύγχρονοι! Άντε από κει κομπλεξικοί όλοι σας!

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Φίλε chris συγγνώμη επειδή είδα σχόλιο σου κ σε άλλη σελίδα, λες την πραγματική σου γνώμη γιατί δεν σου αρέσει κάτι που δεν έχεις δει καν πως δείχνει τηλεοπτικά, η απλά αντιπαθείς Φωκά και την παρέα του γενικότερα???
        Μάλλον το 2ο…..δες πρώτα το αποτέλεσμα τηλεοπτικά λοιπόν και μετά κρίνε δεν χρειάζεται να βγάζεις εμπάθεια λόγω προσώπων….
        Όσο για τον σκηνογράφο της Κύπρου η όπως λέγεται αυτός,άτυχης η σύγκριση σου….και ο Andrew Lloyd Webber έγραψε το αριστούργημα Φάντασμα Της Όπερας αλλά στον διαγωνισμό πήγε με μια πατάτα!!!!!!

        Απάντηση
    • T.R
      T.R says:

      An mi ti allo avto to kohili krivi avto to mavro pragma apo piso kai kani tin skini diaforetiki giati gia tis pleistes hores I skini ine idia. O endiasmos mou emena ine o fotismos “chameleon” pos tha fenete sto fako.

      Απάντηση
  4. Rem
    Rem says:

    Απογοητευτική η σκηνική παρουσίαση, θυμίζει Γιουροβίζιον περασμένων δεκαετιών. Τουλάχιστον ας βγάλουν τα γραφικά και ας παίξουν μόνο με τα φώτα.
    Και το στήσιμο πολύ παλιακό… η τραγουδίστρια στατική στη μέση και δυο χορεύτριες στο πλάι.
    Δε μου άρεσε ούτε το φόρεμα, δεν κολακεύει την Ανδρομάχη που είναι μια κούκλα, για την ακρίβεια δε θα κολάκευε καμιά.
    Κρίμα, γιατί υπήρχε καλή βάση…
    Μοναδικό συν, η καλή φωνητική απόδοση της Ανδρομάχης.
    Μετά τον χθεσινό ενθουσιασμό με την Ελλάδα, ήρθε η σημερινή απογοήτευση με την Κύπρο.
    Θα φανεί την Παρασκευή αν υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση…

    Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      Οντως…οι χορευτριες στατικες στην μεση και η τραγουδιστρια στα πλαγια τραμπαλιζουσα θα ηταν cool…

      Απάντηση
  5. Eurovisionικος
    Eurovisionικος says:

    Εξαιρετική ιδέα που σίγουρα αναβαθμίζει και το τραγουδί. Καλύ επιτυχία στην Ανδρομάχη που νιώθω πως σήμερα ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Μπράβο σε όλη την ομάδα για τη νέα σελίδα και εικόνα που δίνουν στην Κύπρο. Μακάρι να ζήσουμε κάτι σαν το 2004 ξανά με κυπριακή και ελληνική συμμετοχή ψηλά, γιατί το αξίζουν.

    Απάντηση
    • 12345
      12345 says:

      Μάλιστα, πήγαινε να δεις την πρόβα του Αγίου Μαρίνου και μετά αναθεώρησε ποια ήταν η μεγαλύτερη (θετική) έκπληξη σήμερα.

      Απάντηση
  6. Greco London
    Greco London says:

    Κοχύλια στο 2022 ρε παίδες? Τι είμαστε 2005? Κι εγώ συμφωνώ πολύ φούξια χρώμα και Αphrodisiac παλιακο κάπως.. Δε μου άρεσε δυστυχως..

    Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      Ε ναι…εχουν απαγορευτει τα κοχυλια απο το 2006, οπως και το φουξια μετα το 2008. Τωρα τελευταια δε πηγε το πιτογυρο 4 γιουρος.

      Απάντηση
  7. Giorgos ts
    Giorgos ts says:

    Υπέροχη φωνητικά η Ανδρομαχη! Το έσκισε το κομμάτι από αυτό το λίγο που ακούσαμε! Σαγηνευτική η ομορφιά της! Τώρα στην εμφανισιακά θα ήθελα κάτι διαφορετικό η αλήθεια είναι αλλά περιμένω να δω πως θα δείχνει στην τηλεόραση όλο αυτό και θα εκφέρω τότε γνώμη! Σε γενικές γραμμές πολύ καλή η πρώτη πρόβα της Κύπρου μας!

    Απάντηση
  8. Christos
    Christos says:

    Παιδια η Ανδρομάχη ειναι κουκλα οτι και να κανει. Κριμα για την επιλογη του ρουχου, δεν την κανει και τοσο σικ. Επισης το στυλ ειμαι σεξι και θεα δεν περνα πλεον ευκολα στη eurovision. Η Φουρέιρα και η Σανελ χτυπιούνται 3 λεπτα για το χειροκρότημα και δεν επαναπαυονται στο ποσο σεξι ειναι. Τελος η φωτο που βλεπω, φαινεται να εξαφανιζεται η Ανδρομάχη και οι χορευτριες μες στα φωτα. Ασπρα ρουχα ασπρο σκηνικο, σαν λευκος καμβας, που γεμιζει χρωματα αλλα δεν ξεχωριζεις φιγουρες. Ελπιζω να μη φαινεται ετσι τηλεοπτικα.

    Απάντηση
  9. Stavros
    Stavros says:

    Φτανει ρε φιλε αυτη η ανθρωποφαγια εδω μεσα. Τα ιδια καναμε με τις παλαιοτερες συμμετοχες μας και τωρα το κανουμε στη Κυπρο. Ωραια τι να κανουμε μπορει να μην ειναι τοσο «καλη» οσο της Αμαντας αλλα κ παλι! Εγω παντως περα απτη πλακα το βλεπω ψηλα το κομματι της κυπρου εξαιτιας του ελληνικου στιχου. Εν πασει περιπτωση σε εναν φετινο διαγωνισμο για πεταμα(μπεσα ισως ο χειροτερος των τελευταιων ετων κατ’εμε) θεωρω οτι τοσο Ελλαδα κ Κυπρος εχουν τα φοντα να ξεχωρισουν

    Απάντηση
  10. Shell
    Shell says:

    Τουλάχιστον το κοχύλι της Ανδρομάχης είναι πιο καλοφτιαγμένο από το κοχύλι που είχε η Βαλεντίνα Μονέττα το 2014… κάτι είναι κι αυτό.

    Απάντηση
  11. angela
    angela says:

    Εγώ πάντως βλέπω πως οι πλειοψηφία των ξένων φαν ειναι ενθουσιασμένη και τους άρεσε πολύ η παρουσίαση της Κύπρου. Σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα φέτος είναι κάτι διαφορετικό και κρύβει και αυτή τη μαύρη τρύπα στα LED. Έχω κάποιες αμφιβολίες για το πώς θα είναι τηλεοπτικά άλλα φαίνεται ωραίο προς το παρόν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *